Fotografuotis reklamoms, įvairiems mados ir stiliaus projektams aktorei – ne naujiena. Juo labiau, kad gerai pažįstamo fotografo, kuris nuolat kupinas įdomių minčių ir įdėjų, kvietimas intrigavo. Į visus aktorės klausimus, kokia bus fotosesija, ką ji turėtų atsivežti ar kaip atrodyti, tebuvo vienas atsakymas: „Atsivežk save.“

„Kokia buvo mano nuostaba, kai atvykus į studiją radau man paruoštą ne tik nepaprastai gražią suknelę, bet ir sparnus! – pranešime spaudai prisimena Lina. – Turbūt iš tikrųjų turiu savyje mistikos ir paslapties, jei fotografas buvo tikras, kad būtent aš įkūnysiu jo netikėtą idėją. Robertinas manyje įžvelgė Nakties Sapnų Valdovę su angelo sparnais.“

Prie šio virsmo prisidėjo visažistė, grimo meistrė Jekaterina Litvinionok, ypatingą apdarą sukūrė drabužių dizainerė Violeta Malevska.

Netrukus nuotrauka sulaukė atgarsio Italijoje – vienas iš šios fotosesijos kadrų tapo itališko žurnalo „Venus“ viršeliu. Jis tarp kitų 49 šio žurnalo viršelių dalyvauja konkurse ir pretenduoja į geriausio šiųmečio „Venus“ viršelio vardą.

„Šiam žurnalui didžiąją dalį nuotraukų siunčia fotografai iš viso pasaulio. Todėl didelė garbė būti jo veidu“, - neslepia Lina.

Seriale „Prakeikti“ šiuo metu intrigų meistrės Raimondos vaidmenį kuriančiai aktorei įsikūnyti į įvairiausius personažus – tikra dovana. Juo labiau, kad šis žavios, mistinės būtybės įvaizdis itin dera artėjant Helovino šventei.

„Nuo vaikystės man Visų šventųjų diena ir jos išvakarės – Helovinas, visuomet asocijavosi su šviesa, šiluma ir jaukumu. Jokiais būdais ne su kažkuo siaubingu, piktu ar pragaištingu. Tomis dienomis dažniausiai ir dabar būnu pačių artimiausių, mylimiausių žmonių būryje. Žvakių šviesa man iki šiol kelia tik šviesias mintis, - pasakoja. – Todėl ir mano Nakties Sapnų Valdovė nėra pikta. Ji – greičiau ginanti, globojanti, sauganti, palydinti per mistinį nakties pasaulį.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją