Žaisminga ir nuolat uodegą vizginanti kalytė į V. Mainelytės namus atkeliavo tiesiai iš Vilniuje įsikūrusios gyvūnų prieglaudos „Gyvybės vagonėliai“. Kad šeimą papildys naujas narys, aktorė sužinojo netikėtai – esą anūkas Jokūbas vieną rytą pro duris įžengė ne vienas – kartu su keturkoje, prieglaudoje simboliškai praminta Kaštone.

V. Mainelytės augintinė

V. Mainelytė – dažna beglobių remėja. Moteris įsitikinusi, jog priglaustas gyvūnas lieka amžiams dėkingas ir nepaliauja rodyti savo ištikimybės.

Pirmoji aktorės augintinė, mopsų veislės Pupa, taip pat buvo beglobė – ją Vaiva kadaise parsivežė iš kaimo.

„Kai mirė mano mopsiukė, buvau nutarusi daugiau nebeauginti šuns, nes jo netekus užklumpa didžiulis skausmas. Bet anūkas žino mano silpnybę“, – sakė V.Mainelytė.

Vos 7 mėnesių augintinė, regis, tikra šposininkė. Tačiau apverstų namų V. Mainelytė nebijo ir augintinės bausti neketina – juk šioji – lyg vaikas.

„Išeini iš namų ir niekuomet nežinai, ką rasi. Tenka ją uždaryti koridoriuje ir virtuvėje. Štai, vakar bandė pro langą žiūrėti – tai visos mano gėlės aplamdytos. Bet kai myli gyvuliuką – ką gi darysi? Juk jis – kaip vaikas, kol užauga – reikia skirti daug dėmesio“, – sakė aktorė.

Naujoji V. Mainelytės augintinė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)