Tiesa, nuo jų slepiasi tikrai ne visi. Mildai Bartašiūnaitei akiniai reikalingi daugiau dėl grožio. Lengvų rėmų akinius rausvais šviesiais stiklais moteris dažnai nešioja ant paties nosies galiuko, o į aplinkinius žvelgia per jų viršų. Šviesius, akių neslepiančius ir asmenybės nemaskuojančius saulės akinių stiklus renkasi ir dėl stiliaus pamišęs Žilvinas Grigaitis, ir ne juokais Lietuvoje išgarsėti sumaniusi Erika Santos. Nelabai nuo saulės gelbsti ir Andriaus Šedžiaus akiniai. Net ir sąžiningai užmaukšlinti jie verčia parlamentarą prisimerkti prieš saulę.

Jolanta Paulauskienė ir Mantas Petruškevičius šiai vasarai pasirinko akis šiek tiek slepiančius vidutinio tamsumo akinius. Tik stilistas rinkosi grakštesnius, o politiko žmona - masyvesnius rėmus.

Oksanos Pikul ir Natalijos Zvonkės akiniai beveik identiškos formos, tik N. Zvonkės rėmas - įdomesnis, raštuotas.

Stilistė Karina Leontjeva mėgsta neįprasto dizaino aksesuarus. Itin tamsūs akiniai auksiniais rėmeliais reikalauja kruopščiai pasirinkti ir drabužius.

Linas Karalius - pamėgęs akinių klasiką. Jis puošiasi vienais iš seniausių ir populiariausių pasaulyje „aviatoriaus“ akiniais nuo saulės.

Valdininkė Nijolė Statkutė gali pasigirti itin ryškių stiklų akiniais, o Gytis Šapranauskas - pusės veido dydžio „robokopais“. Itin gremėzdiškais akiniais pasidabinęs ir aktorius Arūnas Storpirštis tampa panašus į mafijos krikštatėvį.

„Old scool“ stiliaus mėgėjai - Marijonas Mikutavičius ir Maksas Melmanas. Jų akinių dizainas buvo madingas prieš gerą dešimtmetį, bet kas sakė, kad senienos negrįžta į madą?


Balsavimas vyksta iki liepos 23 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją