Moteris prisipažino nieko išskirtinio neplanuojanti, tačiau patikino, jog taurę vyno su draugais būtinai pakels: „Aš tikrai nenoriu jokių siurprizų. Vyno taurę, tai suprantama, kad išgersime su draugais, bet baliaus tikrai nebus“.

Veikli geros nuotaikos nestokojanti Agnė mielai prisiminė ir kelis įspūdingiausius savo gimtadienio šventimus: „Buvo ir labai įspūdingų gimtadienių. Septynioliktąjį mes visai neplanuotai paminėjome ant vieno šešiolikos aukštų pastato stogo. Tai buvo savotiškas įsilaužimas, kadangi aš nukniaukiau raktus iš savo mamos, kuri buvo namo komendantė, ir užlipau ten apsidairyti. Gavosi visai neplanuotas renginukas, kadangi aš visai nesirengiau nieko švęsti. Tiesiog, man būnant ant stogo paskambino draugai, kažkas dar iš kiemo pamatė ir visi susirinko būtent ten“.

„Kiek vėliau, mano 25-ojo gimtadienio proga visa ši šventimo ant stogo koncepcija buvo pakartota sąmoningai. Tai buvo mano vyro dovana. Buvo labai sėkmingai suplanuotas vakarėlis“, - įspūdžiais dalinosi moteris.

Spalio pradžioje gimusi Agnė džiaugėsi, jog daugumą jos gimtadienių aplenkia lietus: „Labai įdomus dalykas – mano šventė yra rudens vidury, bet 80 procentų savo gimtadienių esu šventusi labai geru oru. Kažkaip visą laiką išpuola taip, kad nelyja ir šviečia saulė. Labai tuo džiaugiuosi“.

Agnė prisipažino, jog dovanos jai yra labai svarbi ir puiki gimtadienio tradicija: „Aš esu ritualų mėgėja, todėl mielai užpūsčiau žvakutes ant torto, sugalvočiau norą, tačiau pati geriausia gimtadienio tradicija yra dovanos. Ji tiesiog nuostabi. Aš dažniausiai sakau, kad man nieko nereikia, bet noriu labai daug ko. Šiais metais tikrai neketinu pateikti sąrašo, manau visiems ir taip užteks fantazijos. Šiaip aš visuomet sakau, jei nežinai, ką dovanoti, nupirk knygą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją