Į Dominikonų gatvėje vykusią kuklią ceremoniją pasveikinti jaunųjų nešini gėlėmis susirinko žinomo muzikanto šeimos nariai, brolis Linas Adomaitis su žmona Irma ir kiti artimieji, būrys bičiulių.

Pats šventės kaltininkas į bažnyčią atėjo pėsčiomis, buvo pasipuošęs elegantišku juodos spalvos klasikiniu kostiumu. Nuotaka į bažnyčią atvyko senu šviesiu „Lincoln Town Car“ automobiliu. Ji tuoktuvėms pasipuošė balta reljefine žemę siekiančia suknele su besivelkančiu šleifu ir ilgu nuometu. M. Basanovo išrinktoji rankose atsinešė raudonų gėlių puokštę.

Pasibaigus santuokos ceremonijai, jaunikis buvo paragintas pabučiuoti savo nuotaką, bažnyčioje nuaidėjo susirinkusiųjų plojimai. Ką tik susituokusiems jauniesiems, išeidinėjantiems iš šventovės, aidėjo dviejų bažnyčios bokštų varpai.

Po ceremonijos į gatvę išėję jaunieji susirinkusiuosius vaišino putojančiu gėrimu, būrys vestuvininkų juos sveikino susituokus, įteikė gėlių.

Marijaus ir Dianos pasveikinti atvyko Egidijus Dragūnas su mylimąja Eleonora, Vidmantas Čepkauskas-Vidis, Monika Linkytė, Milita Daikerytė ir kiti.

M. Basanovo ir D. Gaidelytės tuoktuvės – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)