Ketvirtadienio vakarą „Domus galerijoje" įsikūręs interjero ir aksesuarų salonas „Design Room Retroforma" atšventė pirmąjį savo gimtadienį. Jau trečią savaitę nuo ankstyvo ryto TV3 eteryje besidarbuojanti A. Grigaliūnienė ne tik su šypsena ir be nuovargio veide sveikino kiekvieną svečią, bet ir sakė kalbą, kuri vos nepravirkdė interjero salono vadovės ir Agnės draugės L. Kalinauskaitės Forsman. Nors oficialios A. Grigaliūnienės pareigos vakarėlyje - vedėja - pakvietusi viešnias ir svečius vaišintis, A. Grigaliūnienė nesibodėjo ir padėklų su puošniais užkandžiais nešioti bei užtikrino, kad gimtadienis būtų linksmas.

Specialius „Retroformos" užkandžius ragavo ir šampano taures kėlė dizainerė Daiva Urbonavičiūtė, humoristas Rimas Šapauskas, Nijolė Statkutė, TV žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, vos vakar kolekciją pristatęs dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona. Svečiai linksminosi pagal specialiai šiam renginiui parengtą Leon Somovo repertuarą.

DELFI galerijoje - renginio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)