Šių metų šventinio renginio tema - „Laimingos vaikų Kalėdos“. Mažyliai kartu su tėveliais gamino sveikinimų atvirukus Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų ligoniukams, stebėjo režisieriaus Manto Verbiejaus spektaklį „Laimė yra lapė“ bei džiūgavo išvydę tikrą Kalėdų Senelį.

„Didžiuojuosi kuriamomis šventinėmis tradicijomis ir tuo, jog „8 minutės“ Kalėdos vėl vyksta kartu su socialiai atsakinga įmone „AbbVie”. Šiemet norėjome skirti dėmesio ne tik savo artimiesiems, bet ir tiems, kam labiausiai reikia palaikymo, todėl rašėme kalėdinius sveikinimus sergantiems vaikams. Po šventinių atvirukų dirbtuvių gėrėjomės gražiausios 2016 metų vaikų knygos „Laimė yra lapė“ inscenizacija bei sveikinome į svečius užsukusį Kalėdų Senelį,” - pranešime spaudai pasakojo iniciatyvos sumanytoja Agnė Grigaliūnienė.

„Labai džiaugiuosi, kad jau trečius metus iš eilės esame iniciatyvos „8 minutė“ dalis. Tai puiki proga mūsų daug dirbančiai komandai sustoti, atsipūsti ir praleisti laiko kolegų ir šeimos apsuptyje. Tikimės, kad kalėdinio pašto dirbtuvėse nupiešti atvirukai pradžiugins sergančius mažuosius ir jų šventes padarys šviesesnes,“ – dalinosi įspūdžiais įmonės „AbbVie“ Baltijos šalių regiono vadovas Gintautas
Storpirštis.

Renginio akimirkos - nuotraukose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)