Atlikėja įsitikinusi, kad šiandien daugeliui įtaką daro nenatūralaus grožio kultas. Anot pašnekovės, jaunos merginos savo grožį kuria itin nenatūraliomis, kartais net sveikatai kenksmingomis priemonėmis.

„Silikoninių merginų mada. Jos visko tiek prisikišusios, prisilipdžiusios, nors už mane daugelis jų – jaunesnės. Nei savo lūpų, nei blakstienų nebeturi“, - piktinosi A. Petravičienė, tačiau ir pati daugiau nei prieš metus ryžosi prisiauginti dirbtines blakstienas.

„Užsikrėčiau ta manija ir prisilipdžiau. Procedūrą atlikusi mergina iš manęs paėmė daug daugiau nei ima iš kitų klienčių. Ir dar pasakė, kad daro nuolaidą. Mintyse juokiausi, nes žinojau ateidama, kiek tai kainuoja - tiesiog leidau jai meluoti“, - nelabai malonią patirtį su blakstienų meistre prisiminė žinoma dainininkė.

Tuo metu viskas baigėsi tuo, kad jau kitą diena A. Petravičienė susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis, mat naujosios blakstienos sukėlė stiprią alergiją.

„Akys ir paakiai sutino, paraudo. Atrodžiau tragiškai, kaip sumušta. Tad blakstienų klijuotojai teko vykti pas mane į namus ir nukrapštyti tą savo mistinę „nuolaidą“, - dabar, po daugiau nei metų, jau su humoru į situaciją žvelgia dainininkė.

Agnė Petravičienė

Kitą dieną po nemalonios situacijos dėl kilusios alergijos, Agnė nusprendė grįžti prie liaudiškų blakstienų gražinimo priemonių. Šiam tikslui ji panaudojo ricinų aliejų.

„Jaunystėje taip dariau, bet paskui kokį dešimtmetį buvau apleidusi. Tai užima daug laiko, kas vakarą tenka būti lipniomis aliejuotomis akimis. Reikia daug kantrybės, tačiau susiformavo įprotis tai daryti kiekvieną vakarą“, - apie grožio procedūras, kurioms ryžosi, pasakojo A. Petravičienė.

Po daugiau nei metus laiko užtrukusio vargo, Agnė džiaugiasi rezultatais. Nors pati ir kuklinasi, tačiau pokalbio metu prasitarė, kad ne viena jos bičiulė pavyduliauja, o kelios draugės net ir atvirai buvo prasitariusios, kad iš tiesų negali patikėti, jog natūralios priemonės gali būti tokios veiksmingos. Beje, dainininkei jau teko girdėti ir nelabai malonių replikų, tačiau jų Agnė linkusi nesureikšminti.

„Rezultatas galbūt ir nėra stebuklas, bet jos yra mano ir jų daug, nereikia lipdyti tų šerių ant savo akių ir baimintis, kad valgant jos atsidurs lėkštėje. Jau girdžiu, kaip komentatoriai rėkia, kokios čia tos blakstienos... Susivėlusios ir jų nedaug... Man svarbiausia, kad jos – ne silikoninės“, - kalbėjo ji.

Paklausta, ar ir toliau nepritrūks kantrybės „žaisti“ su ricinos aliejumi, Agnė sakė esanti įsitikinusi, kad kai susiformuoja įprotis, apie jį daug negalvoji.

Agnė Petravičienė

„Norint, kad blakstienos būtų tankios ir tvirtos, reikia aliejumi tepti nuolat, be pertraukų. Žinoma, senstant natūraliai blakstienų mažėja, tačiau aš neabejoju, kad užsispyrus įmanoma suvaldyti laiką“, - juokaudama kalbėjo A. Petravičienė.

Pasirodo, ne vieną grožio puoselėjimo receptą Agnė dar paauglystėje perėmė iš savo močiutės. Ji anūkę išmokė, kad makiažas turi būti nuvalomas vata, suvilgyta pienu, ir tik tuomet nuskalaujamas vandeniu. A. Petravičienė tikino veidą praususi pienu iki pat muzikinio TV projekto „Kelias į žvaigždes“ pradžios.

„Iki 30-ies nesu naudojusi kreminės pudros – pirmą kartą man jos užtepė LNK filmavimuose“, - pasakojo A. Petravičienė.

Tiesa, kai dainininkei atrodė, kad jau matyti efektas dėl kasdienio blakstienų puoselėjimo ricinos aliejumi, ji ėmė blakstienas fotografuoti ir keletą nuotraukų nusiuntė savo draugėms.

„Viena draugė paklausė, ar man dar mažai prisikentėjau dėl dirbtinių blakstienų? Kai pasakiau, kad čia yra mano natūralios blakstienos, ji negalėjo tuo patikėti. O tos draugės, kurios gyvena tame pačiame Alytuje, net užpavydėjo. Kai susitinkam, stebisi mano blakstienomis“, - atskleidė A. Petravičienė ir pasakodama apie draugių reakcijas, pridūrė, jog jau ir draugės pradėjo naudoti ricinų aliejų blakstienų puoselėjimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)