Gilias tradicijas turinčio žurnalo kalėdiniame vakarėlyje savo vizitu maloniai nustebino būrys pramogų pasaulio atstovų, tarp kurių – Žilvinas bei Elle Grigaičiai, Indrė Stonkuvienė, Naglis Bierancas, Berneen, Karolina Meschino, Diana Vapsvė, Agnė Kuzmickaitė ir kt. Visi iki vieno susirinkę svečiai stebino savo stiliaus fantazija.

Verta paminėti, kad šiemet šis žurnalas skaitytojus pasitiko gerokai atsinaujinęs. „L'Officiel Lithuania“ vyriausiąja redaktore tapusi Agnė Jagelavičiūtė anksčiau yra sakiusi, kad darbas su tarptautiniu prekės ženklu – didelis iššūkis: „Visą gyvenimą mada buvo šalia, o dabar labai smagu dirbti su ja tiesiogiai“.

Prie atsinaujinusio žurnalo komandos prisijungė „L’Officiel Lithuania“ prodiuserė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė – ji rūpinasi savireklamos klausimais bei organizuoja renginius, taip pat – žurnalistė Simona Jansonaitė, užėmusi „L’Officiel Lithuania“ vykdomosios redaktorės pareigas, vykdomąja užsienio turinio bei internetinio portalo redaktore tapo žurnalistė Vaidilė Marija Vasiliauskaitė.

„Norime dirbti su geriausiais, todėl kviesime žurnalą kurti savo sričių profesionalus – žurnalistus, fotografus, dizainerius, stilistus, vizažo meistrus. „L’Officiel Lithuania“ kursime drauge“, – dar anksčiau žadėjo žurnalo komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)