Praėjusį penktadienį tik pačių artimiausių žmonių lydimi aktoriai įregistravo santuoką, o paskui siaurame artimųjų ir draugų rate atšventė šį įvykį viename Maskvos restorane.

Triukšmingos iškilmės jaunos, perspektyvios rusų aktorių poros santuokos proga greitai įvyks Pamaskvėje.

Iškilmėms A. Ditkovskytė ir A. Čiadovas išsinuomojo restoraną elitinio užmiesčio klubo teritorijoje. Jaunavedžiai neviešino ceremonijos, tačiau „Life Showbiz“ sužinojo kelias detales.

„Dieną prieš šventę jaunavedžiai apsigyveno viename iš mūsų išskirtinių kotedžų. Vestuvės buvo tradicinės. Vyko netgi nuotakos išpirkimas“, – pasakojo šventės organizatoriai.

Po teatralizuotos dalies jaunavedžiai ir svečiai susėdo už stalų po dideliu baldakimu.

„Lioša ir Agnė buvo atvykę susitarti dėl valgiaraščio. Svečiams buvo siūlomi trejopi karšti patiekalai – marmurinė jautiena, rūkytą laukinių žąsų krūtinėlė su svogūnų marmeladu arba marinuota lašiša naminiame padaže „Teriaki“. Iš gėrimų jie išsirinko prabangius ispaniškus ir itališkus vynus, – pasakojo įstaigos administratorius Leonidas.

A. Ditkovskytė ir A. Čiadovas susipažino filmuodamiesi filme „Karštis“. Tada aktorei buvo vos 17 m. Tarp jų greitai įsiplieskė romanas ir jiedu ėmė gyventi kartu.

Jiedu gyveno kartu trejus metus, tačiau paaiškėjo, kad nėra pasirengę šeimyniniam gyvenimui. Santykius sugadino ir A. Čiadovo neištikimybė – per kelionę į JAV jį matė ukrainiečių dainininkės Miki Niuton glėbyje.

Visgi filmo „Vijus. Sugrįžimas“ filmavimo aikštelėje jų jausmai vėl įsiplieskė. Įsimylėjėliai nutarė daugiau nebejuokauti su likimu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)