Žinoma moteris visai neseniai atvirai savo sekėjams, giminaičiams ir bičiuliams socialiniuose tinkluose parodė, kad stengdamasi išlaikyti jaunystę, nepabūgo adatos. Plastikos chirurgė, mokslų daktarė Inga Guogienė Gerdai pasiūlė hialurono ir amino rūgščių kokteilį, kuris buvo suleistas į jaunystės taškus – vietas, kuriose nuo įvairių mimikų anksčiausiai pradeda formuotis raukšlės.

„Iki kol sulaukiau 39-erių, manęs neerzino jokios raukšlelės. Na, o kai pradėjo lįsti į akis, nusprendžiau pasinaudoti galimybe jas kiek pamažinti. Ši procedūra neiškelia vienos ar kitos veido vietos. priemonė tiesiog išsisklaido po odą ir ją pridrėkina. Aš jau kitą dieną pajutau efektą – veidas atrodo daug sveikesnis, stangresnis, švyti, užtenka užtepti mažiau kremo nei įprastai. Kadangi mano oda yra pusiau riebi ir su gana akivaizdžiai matomomis poromis, mane pradžiugino ir tai, kad net poros sumažėjo. Dabar bent pusmetį galėsiu pasidžiaugti sveikesne išvaizda.

Galiu pasakyti, kad tikrai nuoširdžiai saugau odą. Vasarą tepuosi kremais nuo saulės ir ją puoselėju. Tačiau, nori ar ne, amžius daro savo ir man tos vis gilėjančios raukšlės pradėjo nebepatikti. Tikrai nesu prieš, kai moteris sensta natūraliai. Pavyzdžiui, mano mamos veido iš tiesų nėra prilietęs joks plastikos chirurgas ir jai nebuvo atlikta jokių injekcijų. Tačiau ji vis tiek yra graži, susitvarkiusi moteris. Odą ji, kiek gali, prisižiūri pati. Mano mamai atrodo, kad injekcijos jai visiškai nereikalingos. Gražu taip, kaip yra. Man irgi gražu. Tačiau mano pačios raukšlelės mane jau ėmė erzinti, tad nutariau išmėginti tai, ką siūlo šiuolaikinė medicina“, – atviravo Gerda.

Gerda Žemaitė

Atvirai kalbėdama apie išvaizdos puoselėjimo būdus, kuriuos dažna moteris įvardija „keliais litrais vandens per dieną“ ar „genais“, G. Žemaitė nevynioja į vatą paklausta ir apie kainas. Pastaroji procedūra jai kainavo – 350 eurų. „Tai nėra pigu. Tačiau mes, moterys, kai norime – susitaupome. Vienoms tai įkandama sunkiau ir tenka kiek ilgiau pataupyti, o kitos – užsinori ir pasigražina“, – kalbėjo televizijos žvaigždė.

Savo grožio procedūrų Gerda neslepia ir nuo savo vyro. TV prodiuseris Andrius Žemaitis, išlydėdamas žmoną į chirurgės kabinetą, paprašė tik vieno...

„Jis prašo neperlenkti lazdos ir sako: „Na, nors neprisipūsk žandų“. Jam labai negražu, kai moterys veidus putlina savo riebalų ar hialiurono injekcijomis. Bet ir man asmeniškai tie paputlinti veidai nėra gražu. Net gi dabar žiūrėdama savo dvidešimtmetės nuotraukas galvoju, kad šiandienine išvaizda esu patenkinta labiau. Bet vėlgi tai – skonio reikalas. Manau, geriausios procedūros yra tos, po kurių nematyti, jog veidui išvis kažkas buvo atlikta.

Chirurgė mane nustebino pasidžiaugdama, kad vis daugėja vyrų, pageidaujančių tų pačių procedūrų, kaip ir moterys. Džiugu – mes visi norime būti gražūs. Ir išties, svarbiausia – neperžengti ribos“, – palinkėjo žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (261)