Pasirodo, A. Butkus kelis mėnesius lanko treniruoklių salę, lavina kūną. Vyrui per kelis mėnesius pavyko „išpūsti“ raumenukus.

„Balandžio 25-ąją „Geišą“ rodome Utenoje, 28-ą – Jurbarke, o gegužės 5-ą – Ignalinoje. Butkus pradėjo stambėti ne dienomis, o valandomis. Turbūt reikės naują kostiumą siūti, nes į savąjį vos įlenda, siūlės traška. Jo krūtinė ir bicepsai dabar tokie dideli, kad...“, – apie iškilusias problemas dėl besikeičiančio šokėjo kūno pasakojo kūrėjas.

J.Smoriginas atskleidė, jog publika išvys atsinaujinusią „Geišą“. Vaidmenis naujiems spektakliams paruošė šokėja Kristina Tarasevičiūtė, Deividas Meškauskas, Evelina Kauklienė ir kiti.

„Nepaisant problemų dėl kostiumo, A. Butkus yra puikus šokėjas, be galo geras žmogus, labai punktualus, besilaikantis žodžio“, – komplimentų garsiam šokėjui negailėjo J. Smoriginas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją