- Įgyvendinote daugelio svajonę – greitai išgarsėjote ir pavergėte tūkstančių gerbėjų širdis. Kas yra Jūsų įkvėpimo šaltinis?

- Vieno įkvėpimo šaltinio neturiu. Mane labiausia įkvepia žmonės, jaučiantys aistrą savo darbui. Nesvarbu, ar tai lietuviai, ar daug pasauliniu lygiu pasiekę žmonės. Svarbiausia, kad jie užsidegę tuo, ką daro. Be abejo, mane labiausia įkvepia muzikos pasaulio atstovai, tokie kaip Lady Gaga ar Beyonce.

- Jeigu nebūtumėte dainininkė, kokią kitą profesiją pasirinktumėte?

- Vaikystėje norėjau būti labai daug kuo, bet šiandien tikriausia rinkčiausi rašytojos arba psichologės kelią.

- Papasakokite, kaip atrodo ideali Jūsų diena.

- Mano ideali diena turi būti be galo užimta, labai tiksliai sustyguota ir, žinoma, produktyvi. Viskas prasideda nuo ankstaus kėlimosi ryte, skanios kavos puodelio ir sočių pusryčių. Geriausiu atveju ideali diena turi prasidėti ir baigtis su mylimu žmogumi šalia. Man patinka kibti į darbus, todėl net ir idealią dieną neįsivaizduoju savęs neproduktyvios. Svarbiausia, jog tai, ką nuveikiu per dieną, man būtų įdomu ir neštų laimę.

- Kiek laiko per parą skiriate muzikai?

- Kai kūriau albumą, muzika užimdavo visą mano dieną. Didžiausias kūrybinis įkvėpimas mane aplanko vakarais ir netgi naktį, todėl tikrai nemažai naktų praleidžiu dirbdama studijoje. Kai prasideda įrašai, vienos dainos parengimas užtrunka apie 4 valandas, o kartais nutinka ir taip, jog jau įrašyta daina nepatinka ir vėl viską darome iš naujo. Viena naujo albumo daina buvo perrašyta net 3 kartus!

- Neslepiate, kad esate saldumynų mėgėja. Ar dažnai leidžiate jais pasimėgauti?

- Esu absoliuti smaližė. Bet stengiuosi kontroliuoti šį pomėgį, nes kitaip būčiau vaikščiojantis balionas. Negalėčiau gyventi be saldymedžio, kuris galbūt nėra toks saldus, bet jame tikrai nemažai cukraus. Jis primena anyžius ir daug kam labai nepatinka, bet man tai yra „kažkas tokio“. Taip pat dar labai mėgstu morenginius sausainius, bet jais mėgautis sau leidžiu labai retai.

- Ar mėgstate gaminti?

- Paradoksalu, bet jei pasiryžtu gaminti itin sudėtingą patiekalą – man jis pavyksta, tačiau, jei nusprendžiu išsikepti paprasčiausią kiaušinienę, ji garantuotai pridegs. Todėl virtuvėje visuomet leidžiu pasireikšti kitiems žmonėms ir pati gaminu tik retais atvejais, bet tikrai ypatingus patiekalus.

- Kokį augintinį norėtumėte turėti?

- Gyvūnams negaliu atsispirti. Kažkada labai norėjau šuns, tad dabar turiu tris, tik jie gyvena su mano mama. Jeigu turėčiau galimybę pati auginti gyvūną, tai būtų katytė, nes jas labai labai gera glostyti, jos ramios, ištikimos ir reikalauja mažiau priežiūros.

- Kaip apibūdintumėte savo stilių?

- Tai yra labai savitas dalykas ir savo stilių galėčiau pavadinti būtent „Monikišku“. Mano akį visuomet traukia drabužiai, kurie yra kitokio kirpimo, neįprasto modelio ar pasiūti iš įdomios medžiagos. Ieškau išskirtinumo ir visuomet stengiuosi suderinti grožį bei komfortą. Pavyzdžiui, pastarajame savo koncerte buvau pasipuošusi kostiumu, bet avėjau sporbačius.

- Koks išvaizdos bruožas Jus daro išskirtine?

- Anksčiau labai slėpdavau savo strazdanas. Tačiau vėliau vis daugiau žmonių ėmė sakyti, jog jos atrodo labai gražiai. Ir ilgainiui, klausydama teigiamų atsiliepimų, pati jas pamilau– tiek fotosesijų, tiek filmavimo metu niekada jų nebeslepiu.

- Kokie jūsų „santykiai“ su sportu?

- Nemeluosiu, vaikystėje nebuvau ištverminga ar labai fiziškai aktyvi, bet lankiau mokyklą, kurioje sportas buvo labai sureikšmintas. Būtent tada atradau dvi sporto šakas, padėjusias man pamilti šį užsiėmimą. Tai buvo sprintas ir šuolis į tolį. Mano mokykla kasmet organizuodavo tokias tarsi olimpines žaidynes, kuriose netgi esu laimėjusi ne vieną pirmos vietos apdovanojimą šuolio į tolį rungtyje.

Šiandien sportas man yra labai svarbus, nes tik sportuodama lavinu savo ištvermę, kuri yra be galo reikalinga atlikėjo gyvenime. Iš tikrųjų, sceninį pasirodymą netgi galėčiau prilyginti intensyviai treniruotei, kai reikia rūpintis ne tik diafragmos išlaikymu ar šokio judesiais, bet tuo pat metu ir „užvesti“ publiką. Be to, žinoma, scenos atlikėjai ir gera fizinė forma tarpusavyje yra neatsiejami.

- Kiek svarbi Jums yra sportinė apranga?

- Sportinė apranga yra vienas pagrindinių motyvatorių, kodėl aš sportuoju. Manau, labai svarbu turėti tinkamą sportinę aprangą – ji ne tik padeda geriau jaustis sporto salėje, bet ir pakelia norą sportuoti. Kai įsigijau aprangą, jau kitą dieną ėjau sportuoti. Man pagrindinės sportinės aprangos detalės yra gera avalynė ir tinkama sportinė liemenėlė. Manau, visoms merginoms, kurios turi didesnę krūtinę, sportinė liemenėlė aktyvios fizinės veiklos metu yra esminis atributas.

Trumpas linksmas interviu su Monique ir šiame vaizdo klipuke:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)