Po ceremonijos paklausta, kaip jaučiasi sukūrusi šeimą, Ineta juokavo: „Puikiai. Kaip atrodau, taip ir jaučiuosi. Šiandien į sostinės santuokų rūmus neatvyko nei jaunųjų tėvai, nebuvo matyti ir, kaip įprasta dažnose vestuvėse, gausios palydos. Ineta ir Ąžuolas atvyko lydimi liudininkų. Jais tapo grupės „Patruliai“ narys Algis Radzevičius su žmona Milisandra.

„Mes taip norėjome. Didesnes vestuves kelsime vėliau. Bažnytinė santuoka mums abiems yra reikšmingesnė. Tai tada jau susikviesime visus. Dabar mums užtenka ir liudininkų“, – naujienų portalui DELFI sakė I. Puzaraitė. Pasiteiravus, ar šiandien ketina surengti šventę artimiesiems, nuotaka neatviravo: „O čia jau lieka paslaptis“.

Kada amžiną meilę prisieks Dievo akivaizdoje, pora kol kas nežino: „Žiūrėsime pagal situaciją“. Medaus mėnesio artimiausiu metu jauna šeima vykti neketina. Žiedų taip pat vienas kitam ant piršto šiandien nemovė: „Žiedai bus bažnyčioje“. Nuotaka pasirinko dviguba pavardę ir tapo I. Puzaraite-Žvaguliene.

Nuotaka ceremonijai pasipuošė kuklia trumpa suknele. Kaip DELFI sakė ji, ilgai ieškojo, kas jai pačiai tiktų ir patiktų.

Šeimos pagausėjimas planuojamas vasaros viduryje. Kokios lyties pirmagimio laukiasi, pora žiniasklaidai neatskleidė: „Žinote, juk visko būna“.

Poros santykiai į viešumą išlindo 2013 metų pabaigoje. 2014 metų rudenį Ineta su Ąžuolu persikraustė į bendrus namus.

Iš Didžiosios Britanijos grįžęs Ą. Žvagulis ėmėsi vadovauti tėvo įsigytam naktiniam klubui.

I. Puzaraitė dainavimą derina su dar viena veikla - organizuoja renginius ir dirba muzikos leidybos įmonėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (521)