Daugelis pasaulio šou verslo žvaigdžių propoguoja ypač aktyvų gyvenimo būdą ir tiesiog privalo būti puikios fizinės formos. Dažnas jų turi asmeninį trenerį ir net patys galiausiai tampa panašūs į profesionalius sportininkus.

O puiki garsenybių fizinė forma ir išvaizda džiugina gerbėjų akis.

„Asmeninis sporto treneris - tai labai asmeniška (juokiasi). Iš tiesų, su treneriu tenka dalintis savo dienotvarke, tartis dėl mitybos ir sveikatos. Treneris tampa lyg daktaras ar geriausias draugas. Su Deividu puikiai sutariame ir džiaugiuosi rezultatais. Mano grafikas ypač įtemptas: repeticijos, dar kiti darbai... Artėja "Naktinių Personų" koncertinis turas, todėl fizinė forma yra man labai svarbi. Bandau įkalbėti ir Alaną imtis treniruočių“, - sako Aras Vėberis.

“Žvaigždėms sportuoti yra būtina, kadangi jie visada rodosi viešumoje, o mano darbas yra pasirūpinti, kad jie būtų visada puikios fizinės buklės, energingi bei geros nuotaikos. Vieniems prireikia sportuoti kas antrą dieną, kitiems tenka stipriai subalansuoti mitybą, bet mes ivykdome siekiamus tikslus”, - pasakoja kultūrizmo čempionas ir asmeninis treneris Deividas Dubinas.

Sportuoti galima sporto klube su svoriais, darant cardio pratimus, minant dviratį ar bėgiojant lauke. Kiekvienas norintis susiras jam tinkmiausią būdą. Sportas turi būti malonus, individualiai pasirinktas įprotis, be kurio neįsivaizduojamas gyvenimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)