Krikštynos įvyko nedidelėje, šalia Panevėžio esančioje Troškūnų bažnyčioje, o krikšto tėvais tapo A. Vėberio sesuo Jurga ir M. Kerbedytės dėdė Kastytis Kerbedis.

Pora sūnui suteikė Augustino krikšto vardą.

„Kastytis ištvermingai visą ceremoniją atlaikė vaikutį, kuris įdėmiai stebėjo visus kunigo judesius, aišku, pradėjo truputį verkšlenti, kai jam vandenį pylė ant galvos, bet trumpai. Iš esmės viskas praėjo puikiai, labai fainas kunigas“, – ceremoniją prisiminė A. Vėberis.

Krikštynas pora atšventė Panevėžyje. „Vėliau visa šventė persikėlė iš bažnyčios į patį Panevėžį, kur buvo išnuomota pobūvių salė ir svečiai nesiskirstė iki vėlaus vakaro.

Mes norėjome labiau šeimyninės šventės, bet vis tiek, kai pradedi žiūrėti, kad ir tą reikia pakviesti, ir tą... Buvo apie 40 žmonių. Čia tik patys artimiausieji“, – šypsojosi A. Vėberis.

DELFI primena, kad A. Vėberis su sužadėtine sūnaus susilaukė šių metų sausio 31-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)