Taip, tai tiesa. Daugiau, žinokite, tikrai nieko nešnekėsiu apie savo asmeninį gyvenimą. Per visą savo gyvenimą tokią duoklę esu atidavęs viešumai, kad daugiau nebenoriu apie tai kalbėti“, – sakė A. Vėberis.

Paklaustas, ar naujoji širdies draugė – žinoma moteris Lietuvoje, dainininkas tai patvirtino: „Žinoma, žinoma...“. Jos tapatybės vyras atskleisti nepanoro.

Savo asmeninį gyvenimą pastaruoju metu itin saugantis vyras anksčiau draugavo su 13 metų jaunesne kolege Monika Mužaite. Pora santykius nutraukė 2009 metais.

Antrojoje santuokoje su manekene Renata Mikailionyte dainininkas sulaukė dukters Marijos. Ši santuoka iširo daugiau nei prieš 13 metų.

Pirmoji santuoka su mylimąja Gabija A. Vėberiui taip pat nebuvo labai sėkminga – pora susilaukė sūnaus, tačiau vėliau sutuoktinių keliai išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)