Tokius įtarimus sukėlė neįprasta plaukų spalva. Šviesiaplaukis A. Šedžius nuotraukoje atrodo juodų plaukų, todėl internautai puolė juoktis ir baisėtis, jog moteris pozavo su svetimu vyru.

Pasipylus abejonėms M. Šedžiuvienė teigė, jog tai jai praskaidrino visą rytą. „Turiu labai jus visus nuliūdinti: taip atrodo mano vyras! Tokį matau kiekvieną rytą ir vakarą. Bijau pagalvoti, kas būtų, jeigu ir nuogas kojas įkelčiau. Išsišaudytų pusė lietuvių... Dėl plaukų: jis nėra labai šviesių plaukų, o po žiemos jie gal net pilki, todėl esant nespalvotai nuotraukai ir blankiam apšvietimui – krenta šešėliai. Turint gerą telefoną ar kompiuterį – puikiai matosi, kad plaukai nėra juodi“, – sakė M. Šedžiuvienė.

Tačiau net po šio paaiškinimo – internautų abejonės nesiliovė, o tuomet žinoma moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje matosi, jog fotosesijoje pozuoja tikrai Andrius Šedžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)