Minimalistinio stiliaus suknelę dėvėjusi M. Šedžiuvienė prisipažino, kad renginiui ruošėsi išties trumpai, o makiažą darėsi kelionėje į Vilnių.

„Makiažas mašinoje, atvažiuojant iš Šiaulių. Kai turi vaiką, tai turi suktis ir taupyti laiką. Teko dažytis mašinoje. O suknelę nusipirkau greitai, šukuoseną Mantas Tautvaišas padarė“, – apie pasiruošimą ceremonijai pasakojo moteris.

Pasidomėjus, ar šiai progai M. Šedžiuvienė puošėsi dizainerio kurta suknele, ji patikino, kad tam neskiria per didelės reikšmės: „Dėviu paprastą suknelę. Visai nesureikšminu, kieno kurta suknelė. Man nesvarbu, jei rūbas gražus, tai jis gali būti visai iš paprastos parduotuvės arba gali būti labai garsaus dizainerio, svarbiausia, kad patiktų, o jeigu nepatiks, tai ir garsus vardas nesužavės.“

M. Šedžiuvienė teigė, kad jokio papildomo pasiruošimo ar ritualų prieš renginius neturi. „Kaukės ir masažai įeina į „mėnesio sąrašą“. Papildomai nieko nesidarau“, – sakė ji.

Tuo tarpu Andrius Šedžius juokavo, kad visos moterys turi savitą ritualą.

„Vieną ritualą moterys turi dažniausiai, o ir mano moteris ne išimtis: išlieti stresą ant vyro, prieš renginius jį apšaukti, kad jis dėl visko kaltas: kad nėra, ką rengtis, kad makiažas blogai padarytas, kad plaukai „ne vietoje“ ir reikia sutvarkyti. Tai dėl visko aš kaltas. Kas gerai – viskas Monikai, o kas blogai – viskas man“, – kalbėjo žinomas vyras.

Visi vakarėlio svečiai - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)