Pasidomėkime, ką žymūs Lietuvos žmonės mano apie Liną Adomaitį, jo muzikinę veiklą, draugystę, bendrus sąlyčio taškus.

Dainininkas Gytis Paškevičius:

“Pirmą kartą pastebėjau Liną seniai, dar su jo grupe "L+". Tada buvau maloniai nustebintas šaunaus kvarteto ir apskritai niekam nekilo abejonių, kad Linas jau tada kartelę kilstelėjo konkrečiai. Adomaičio profesionalumas ir nuoseklus darbas atvedė jį iki šio momento, kuomet simfoninis orkestras ir geriausi šalies atlikėjai mielai jungiasi bendriems projektams. Va, neseniai įrašinėjome "Šiam pasauly 2014" versiją, tai jis kaip prisuktas, nenusėdintis vietoj. Su Linuku viskas kažkaip greitai – atvažiavau pas jį į studiją, ir per porą valandų padarėme tiek, kad kitur būna tokius įrašus užtrunki trigubai.
Linkiu jam gero koncertinio turo, ir Šiauliuose spalio 11 dieną susimatysim scenoje!”

Lietuvos krepšinio legenda Arvydas Sabonis:

Stebėjau Lino muzikinę veikla nuo “L+” laiku. Jis vis sugeba nustebinti įdomiais muzikiniais projektais. Lino naujausias darbas su Gyčiu Paškevičium labai stiprus, o turas su simfoniniu orkestru – tikrai solidu. Kokybė, savigarba, profesionalumas ir nuoširdumas, ko gero stipriausios Lino Adomaičio savybės.

Žurnalistas, keliautojas, TV laidų vedėjas Vytaras Radzevičius:

“Liną pažįstu jau daug metų, nuo kažkurių "Didžiųjų lenktynių". Jo muzikos nesupainiosi su kuo nors kitu. Patinka įdomus ir profesionalus skambesys. Ir jaučiu, kad jis muzikoje didelis novatorius, ieškantis naujovių.Tuo jis man išsiskiria iš kitų.

Dainose nestinga humoro, ironijos. Toks subtilus požiūris į aplinką. Ir bendrauti su Linu nesudėtinga – nors matomės retokai, bet randame apie ką pakalbėti. Juk ir jo didžioji aistra – kelionės. O dar kai paaiškėjo, kad esame gimę balandžio 10 dieną – tai išvis nieko blogo apie jį negali pasakyti. Kietas Avinas!”

Dainininkė Giedrė Kilčiauskienė:

“Linas Adomaitis man asocijuojasi visų pirma su kokybe. Visomis prasmėmis. Visų pirma, vokalo kokybe – aš Linui ne kartą esu sakiusi, kad mano manymu, jis yra vienas geriausių dainininkų. Antra, muzikine kokybe – jo aranžuotės, visas studijinis darbas yra atliekamas itin profesionaliai. Kitas dalykas su kuo man siejasi Lino vardas – paprastumas, nuoširdumas. Su juo paprasta bendrauti, man patinka jo geras humoro jausmas, o tai lemia išties daug!”

TV ir radijo laidų vedėjai Radistai Jonas ir Rolandas:

“Nors Linas, atrodo, jau gerą pusamžį sukasi ant scenos, jis išlieka jaunatviškas – ir savo aprangos stiliumi, ir muzikinėmis idėjomis. Labai džiaugiamės, kad Linas teigiamai atsiliepė į mūsų kvietimą prisijungti prie “Radistai DJ’s on Air” albumo įrašų.
Neseniai filmavomės kartu mūsų laidoje “Norim dar! Su Radistais”. Kai Linas pasirodė scenoje su savo daina, pasijuto žiauriai gera atmosfera ir šiltas žiūrovų pasitikimas. Po to karto su laidos kūrybine komanda nutarėm orientuotis būtent į tokius atlikėjus: šiuolaikiškus, įnešančius jaunatvės, kuriančius įdomius projektus, po kurių pasirodymo norisi rėkti “norim dar!!!”

Žymiausias Lietuvos krepšinio treneris Vladas Garastas:

“Kai buvo šventinami Kauno miesto riteriai, šį garbinga titulą už nuopelnus miestui gavo Arvydas Sabonis, Šarūnas Jasikevičius, Vladas Garastas, Linas Adomaitis. Tada ir susipažinome su Linu, kurio muzikinis indėlis ryškus ne tik Kaunui, bet ir, drąsiai galima sakyti, Kauno "Žalgiriui". Lino sukurti himnai skamba per kiekvienas rungtynes. Tai žmogus, turintis savyje stiprią energetiką. Linkiu Linui didelės sėkmės šiame koncertiniame ture per Lietuva su simfoniniu orkestru.”

Žurnalistas, TV laidų vedėjas Rytis Zemkauskas:

“Liną pažįstu daugybę metų. Man atrodo, kad jis gyvena visai kitu ritmu nei mes visi. Kad jam laikas eina kitaip. Todėl išoriškai jis net nesensta. Viskas matyt dėl to, kad jis neišeidamas būna kitoje – muzikos dimensijoje. Kada nors Linas pavirs kosminiu staccato…”

Aktorius, režisierius ir muzikantas Kostas Smoriginas:

“Pirmą kartą su Linu susitikome miuzikle “Jūratė ir Kastytis”, tada jis per labai trumpą laiką įsiliejo į trupę, ir supratau, kad jis yra visiškai profesionalus. Tada, po pirmos jo premjeros, kuri buvo labai sėkminga, aš Linui pajutau pagarbą ir simpatiją, nes per tokį trumpą laiką jis išmoko išties daug teksto, buvo daug išėjimų į sceną.
Iki šiol mes susitinkame renginiuose, maloniai sveikinamės. Tik gaila, kad mūsų kūrybiniai keliai driekiasi skirtingomis plokštumomis – aš teatre, Linas – kitam žanre – vis tik viena akim visados stebiu jo darbus ir džiaugiuosi pasiekimais.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)