Rašytojas ir laidų vedėjas Andrius Užkalnis prisiminė S. Urniežiaus pasiekimus būnant valdžioje ir palinkėjo lengvos žemės ir pypkės, visad pilnos rojaus tabako. Andrius Mamontovas papasakojo jautrią istoriją, kaip visai neseniai pasijautė palaimintas, kai S. Urniežius prieš jį nukėlė kepurę ir tokiu būdu padėkojo atlikėjui, kad sustojo ir praleido per perėją. Abejingi neliko ir kiti žymūs žmonės.

Vis tik po tokio prisiminimų antplūdžio, savo nuomonę išreiškė ir Aleksandras Pogrebnojus, rėždamas, kad gerbti jį reikėjo tol, kol buvo gyvas.

„Na gal užteks visiems dėl Kunigaikčio mirties ant savo Fb (Feisbuko – DELFI) sienų graudžias krokodilo ašaras upeliais lieti? Ką gi darėt kol gyvas buvo? Tyliai krizenot iš jo? Matyt ne kiekvienas iš šios didžiai liūdinčių minios, jam alaus pastatė ar cigarečių nupirko (kitaip padėt matyt jau nebuvo galima). O prasmingiausias Kunigaikšcio atminimo paminėjimas galėtų būti – didesnis pinigas poniai Rožei į delną ją senamiestyje sutikus, nes vienintelis simbolis teliko...“, – feisbuke emocijas liejo dizaineris.

Šviesaus atminimo S. Urniežių sostinėje buvo įprasta matyti su neatskiriamais ir iš karto atpažįstamais atributais: skrybėle, pypke, knyga, alaus buteliu ir visiems gerai žinoma jo atliekama daina – „Amerika“.

Pirmadienį vyrą negyvą namuose aptiko jo artimieji.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)