Nors praėjusio šeštadienio atrankoje ne vienas dalyvis stebino savo prastais vokaliniais sugebėjimais ir netgi iš nacionalinės atrankos komisijos narių sulaukė kritikos dėl nusidainavimo ir „nepataikymo į toną“, televizijos žiūrovai bei savo balsus skyrę užsienio prodiuseriai vis dėl to nusprendė kitaip. Iš dešimties atlikėjų „Eurovizijos“ atranką teko palikti A. Pilvelytei.

Žinoma dainininkė DELFI naujienų portalui prisipažino, kad rezultatas ją taip pat nustebino. Tačiau dėl to ką nors kaltinti ar ieškoti priežasčių ji niekada nebuvo linkusi. Santūriai į atrankos baigtį atlikėja reagavo ir šįkart.

„Gyvenimas pilnas netikėtumų ir niekada negali žinoti, kaip viskas bus. Yra kaip yra. Aš savimi tikiu, žinau, ką moku ir galiu, kiek darbų esu nuveikusi, - DELFI sakė žinoma atlikėja. - Todėl situaciją vertinu protu, ne emocijomis.“

Po netikėtai pasibaigusios atrankos Aistė sulaukė gausybės ją palaikančių laiškų ne tik iš bičiulių, gerbėjų, bet ir scenos kolegų, garsių šalies atlikėjų ir prodiuserių.

„Vienas labai gerai žinomas brandaus amžiaus atlikėjas parašė, kad niekada nebuvo teisybės ir jos nebus visose gyvenimo srityse. Bet aš jos ir neieškau“, - tikino A. Pilvelytė.

Daugeliui smalsu, ar nesėkmių „Eurovizijoje“ persekiojama atlikėja dainų konkurse padėjo tašką? Tačiau tikslaus atsakymo į šį klausimą išvengusi Aistė pabrėžė, kad niekada nereikia sakyti niekada.

„Tikrai nieko šiuo klausimu neatsakysiu. Nes laikas praeina, keičiasi požiūris, mąstymas, žmogus visomis prasmėmis tampa protingesnis, brandesnis, išmintingesnis. Nežinau, kaip mąstysiu po 2-5 metų ir nežinau, kas man gali šauti į galvą. Todėl niekada nesakyk niekada“, - pokalbį baigė žinoma atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)