Kauno policija ėmėsi veiksmų

Kauno miesto centro policijos komisariato viršininkas Raimondas Abugelis DELFI patvirtino, kad bendruoju pagalbos telefonu buvo gautas skundas dėl nepilnametės merginos lankymosi suaugusiems skirtame naktiniame klube. „Šiuo metu atliekamas įvykio aplinkybių patikrinimas“, – kalbėjo R. Abugelis.

Anot komisariato viršininko, visi veiksmai turi savo seką, tad pirmiausia bus aiškinamasi, ar viešai nuskambėjusioje istorijoje dalyvavusi mergina – tikrai nepilnametė.

R. Abugelis patikino, kad yra atsakingas, jog policijos metodai nebūtų viešinami, todėl kokių tiksliai veiksmų imsis policija, neatskleidė, tačiau patvirtino, kad šiuo atveju jis nemato nusikalstamos veikos, įvykis tiriamas remiantis LR nepilnamečių apsaugos nuo neigiamos viešosios informacijos poveikio įstatymu.

Nepilnametė – vakarėlyje, į kurį įleidžiama tik nuo 21-erių

DELFI situaciją komentavęs naktinio klubo „Agentūra“ savininkas Giedrius Ambrazevičius teigė, kad buvo informuotas apie A. Perezo mylimosios amžių. Tai nesudarė kliūčių 16-metei patekti į vakarėlį su amžiaus cenzu N-21.

„Savo klube taikome N-21 politiką. Kadangi Naujųjų metų vakaras buvo rengtas tik kviestiniams svečiams ir tik su išankstine registracija, apie kiekvieną lankytoją turėjome informaciją. Mūsų klubo draugas Aaronas (A. P. Perezas – DELFI) buvo pakviestas kartu su atlikėju Mattu Grace'u, jis išreiškė norą kartu pasikviesti širdies draugę, apie kurios amžių buvome informuoti“, – teigė G. Ambrazevičius.

Paklaustas, kaip užtikrino, kad nepilnametė naktiniame klube nevartojo bei neturėjo galimybės įsigyti alkoholinių gėrimų, G. Ambrazevičius patikino, kad tuo pasirūpino personalas.

„Visas personalas buvo informuotas apie šio svečio amžių bei papildomai ant rankos pažymėtas sutartinis ženklas, kuris reiškia, kad asmuo negali turėti jokio sąlyčio su alkoholiniais gėrimais“, – teigė naktinio klubo savininkas.

A. Perezas: nemanau, kad jos apsilankymas klube yra problema

DELFI kalbintas A. Perezas sako nesureikšminantis naujametės nakties įvykių. Tai, kad nepilnametė jo mylimoji kartu linksminosi naktiniame klube, kuriame laukiami lankytojai nuo 18 metų, anot milijonieriaus, dar nereiškia, kad ji vartojo svaigiuosius gėrimus.

„Jai nebuvo galima gerti, ji turėjo „X“ žymę ant savo rankos. Be to, mes buvome kviestiniai svečiai. Žinote, daugybė nė pilnametystės nesulaukusių garsenybių yra rengę pasirodymus naktiniuose klubuose ar vakarėliuose, į kuriuos įleidžiami asmenys nuo 21 metų. Tad, kol ji nevartoja alkoholio ir nėra raginama tą daryti, nemanau, kad jos apsilankymas klube yra problema“, – susiklosčiusią situaciją komentavo Amerikos turtuolis.

Pasiteiravus, kaip Urtės artimieji žvelgia į jųdviejų santykius, A. Perezas patikino, kad jaunos merginos šeima yra labai supratinga. „Mudu su Urte ir jos mama maždaug prieš keturis mėnesius nuvykome savaitės trukmės atostogoms į Madridą. O su Urtės tėvu susipažinau per Kalėdas ir viskas praėjo sklandžiai, mes puikiai sutarėme“, – sakė A. Perezas, taip patvirtindamas, kad su mylimosios tėvais jau yra supažindintas ir jų santykiai Urtės tėvams ne naujiena.

Aaronas Perezas su mylimąja Urte

A. Perezas sako, kad staiga užgriuvęs visuomenės dėmesys ir kritika dėl suaugusio vyro santykių su nepilnamete nei Urtės, nei jos šeimos neatbaidė. „Reikia laiko prie to priprasti, bet jiems puikiai sekasi. Sulaukėme ne tik kritikos, bet ir gerų žodžių. Žmonių komentarai mūsų santykiams įtakos neturi“, – sakė A. Perezas.

„Ar jai tikrai 16?“, „Galbūt ji meluoja dėl savo amžiaus?“, „Pažiūrėkite, kokia suaugusi atrodo!“. Panašaus pobūdžio kalbos lydėjo Urtės ir Aarono santykius. Tačiau Amerikoje gyvenantis turtuolis sako, kad yra visu 100 proc. įsitikinęs, kad Urtei iš tiesų 16. „Pirkau jai skrydžio bilietus, esu matęs jos „Visa“ kortelę. Na, nebent ji turi kitą, suklastotą“, – juokėsi A. Perezas.

Lietuvoje išpopuliarėjo kaip JAV milijonierius

Pirmą kartą Lietuva Aarono vardą išgirdo 2014-ųjų metų pabaigoje. Į Lietuvą atvykęs ir milijonieriumi prisistatęs vaikinas buvo pastebėtas su dainininke Ingrida Kazlauskaite, todėl atkreipė į save žiniasklaidos dėmesį.

Lietuviai taip patiko Aaronui, kad šis nusprendė įsitraukti į tuomet populiaraus TV3 šou „Šok su manimi“ prizų steigėjų ratą. Savo iniciatyva jis nusprendė, kad visi, balsuojantys už projekto dalyvius jo metu ir užsiregistravę A. Perezui priklausančioje svetainėje matchmillion.com, turės galimybę laimėti kelionę į JAV, Los Andželą.

Kiek vėliau jis rengė konkursą, ieškodamas gražuolės, galinčios tapti jo svetainės destinationgirls.com reklaminiu veidu. Deja, šis konkursas baigėsi skandalingai – į viešumą iškilo ne itin skaidrių detalių apie jį laimėjusią merginą.

Aaronas Perezas

Ne kartą viešai buvo diskutuojama ir apie jo svetainę destinationgirls.com, kurioje buvo siūloma susirasti kompanjoną ar kompanjonę kelionėms. Tokia svetainė, skatinanti trumpalaikes pažintis, daugeliu kėlė dviprasmiškų minčių.

Tiesa, pirmoji jo svetainė matchmillion.com taip pat turi įdomių „prieskonių“. Teigiama, kad joje gali užsiregistruoti tik turtingi vyrai (kuriems ir registracijos mokestis esą yra nemenkas), tačiau merginons ši sąlyga netaikoma. Sveitainėje, informacijoje apie asmenį, vyrai privalo nurodyti ir turtus bei uždarbį.

Prabangus Aarono Perezo gyvenimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (281)