Šiais metais ji pasiryžo nosies plastinei estetinei operacijai. „Prieš operaciją su gydytoju ilgai kalbėjome apie mano nosį. Aš visada save įsivaizdavau kiek kitaip – norėjosi, kad nosytė būtų itin daili ir moteriška. Tokia maža ir tiesi. Kai po operacijos buvo nuimtas gipsas, negalėjau patikėti savo akimis, kad slapčiausi norai ėmė ir išsipildė. Dabar jau žinau, kad šiuolaikinės medicinos galimybės didžiulės“ – įspūdžiais dalijasi A. Landau.

„Po operacijos praėjo dar labai nedaug laiko. Mano nosis vis dar šiek tiek ištinusi. Tačiau aš esu labai laiminga ir jaučiuosi žymiai moteriškesnė. Ypač rezultatais džiaugiasi mama ir sesuo – jos sako, kad aš nuostabiai išgražėjau. Tikra tiesa, kad meistriškai atlikta nosies operacija išryškina pačius įstabiausius veido bruožus. Operaciją atliko klinikos „Grožio pasaulis“ specialistai“ – DELFI pasakojo Agness.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (390)