Naujienų portalui DELFI Agness prisipažino, kad jau paauglystėje ji ėmė suprasti, kad norėtų būti mergina. Būdama septyniolikos ji atvyko į Lietuvą ir tada galutinai apsisprendė tapti moterimi. Agness nuo mažens labai domėjosi grožiu, todėl mūsų šalyje ji dirbo plaukų stiliste, taip pat pradėjo ir modelio karjerą.

Kai Agness sulaukė pakvietimo dalyvauti TV3 televizijos projekte „Šok su manimi“, mielai sutiko, nes visada žavėjosi šokiu. Jos manymu, šokis – tai nuostabi meno forma, padedanti judesiu perteikti emocijas. „Tai puikus būdas atskleisti save ir aktorinius sugebėjimus, dėl kurių kasdien sulaukiu daugybės komplimentų. Kas žino, gal ateityje išbandysiu savo jėgas kaip dainininkė ar aktorė“ – šypsosi mergina. 

TV šokių projektui Lietuvoje 21 metų mergina ruošiasi itin kruopščiai: ne tik kiekvieną dieną prakaitą lieja šokių aikštelėje, bet ir didelį dėmesį skiria savo išvaizdos puoselėjimui. Agness ruoštis šokių projektui padeda klinika „Grožio pasaulis“, kurioje lankosi ne viena Lietuvos įžymybė. Mergina prasitarė, kad grožio specialistus rinkosi labai apdairiai.

„Šiuo metu Lietuvoje aš sulaukiu įvairių replikų savo atžvilgiu“, – DELFI atvirauja Agness.
Tačiau ar dėl to ji turi atsisakyti savo svajonių? Mergina tikisi, kad investuojamas laikas jai atsipirks su kaupu, ji nepaliauja rūpintis savimi ir svajoti.

„Mūsų visuomenė labai netolerantiška: nejaugi noras būti kitokia turėtų uždaryti visas televizijų ir šou duris?“ – klausia Agness.

„Aš labai laiminga, kad pasitikėjimo savimi man suteikia specialistai“ – džiūgauja mergina. „Ne paslaptis, kad tokiose situacijose kaip mano, reikalinga išskirtinė medikų kompetencija ir patirtis, todėl bet kam negalėjau patikėti savo išvaizdos tobulinimo. Klinikoje man atliekama viskas – pradedant grožio injekcijomis ir baigiant kosmetologinėmis ir kūno priežiūros procedūromis. Į kliniką važinėju kiekvieną savaitę iš Vilniaus į Kauną. Šokių aikštelėje atrodau kaip niekad žavingai tik šių grožio profesionalų dėka.“

Didžiausia merginos siekiamybė – ateityje tapti dizainere. Siekdama įgyvendinti šį tikslą, ji skaito grožio ir mados literatūrą, stebi naujausias mados tendencijas, ateityje labai norėtų baigti šios srities studijas.

Agness grožio procedūros – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)