Jos įžvalgos, pasirodžiusios portale DELFI, sulaukė kur kas daugiau dėmesio nei apdovanojimus laimėję muzikantai - čia jas perskaitė jau gerokai daugiau nei 100 tūkstančių internautų, o socialiniuose tinkluse įplieskė tikrus karus.

Ypač nepatenkinta Agnės nuomone buvo Asta Valentaitė, nors, anot A. Jagelavičiūtės, modelis atrodė fantastiškai. Pastarajai užkliuvo sakinys, jog ji, pasipuošusi juoda Juozo Statkevičiaus kurta suknele, paskendo minioje.

Vėliau moterys viešai susitaikė ir apsikeitė komplimentais, savo nuomonę išsakė ir pats J. Statkevičius.

Kilęs konfliktas nepaliko abejingų ir DELFI skaitytojų. Gavome laišką iš savo pavardės nenorėjusios skelbti Barboros, kuri nusprendė viešai pasakyti: A. Jagelavičiūtės straipsnis tik įrodė, kokios provincialios yra mūsų žvaigdės, kurios vis dar nesugeba suprasti tikrųjų pramogų pasaulio taisyklių.

Labai džiaugiuosi ir giriu Agnę už tai, kad atvirai išsakė savo profesionalią nuomonę, nes niekas daugiau neišdrįso. Ir, sakyčiau, kad Agnė tai padarė labai per švelniai: baisiai atrodė maždaug pusė raudonu kilimu žengusių žvaigždžių. Ir visi iš jų juokėsi. Žinoma, tyliai, nes Lietuva maža, žiūrėk, kitą kartą nebegausi kvietimo iš renginio organizatorių ir susipyksi su puse šalies garsenybių.

Ir ką daryti, jei esi koks abiejų - Agnės ir Astos draugas? Persiplėšti pusiau? Ne, tiesiog joms abiems parašyti SMS, kaip viena gerai parašė, o kita teisingai pasipiktino. Visi ir toliau bučiuosis susitikę, o jis/ji toliau gali eiti ir karksėti, kad bobos susipliekė dėl niekų. Kokia čia tuštybės mugė!

Žodžiu, ką noriu pasakyt, kad jūs patys ir esat ta tuštybių mugė. Be humoro jausmo, baisiai jautrūs ir tokie ubagai, kad nesugebate pasisamdyti profesionalų komandos, kuri aprengtų taip, kad nereiktų vėliau jaustis įžeistiems kandžiosios Agnės. Ir šiaip - Lietuvoje gyvenate kaip inkstai taukuose: į jūsų gyvenimus ir šiukšlių maišus nelenda paparacai.

Tad noriu palinkėti nusileisti ant žemės: A. Jagelavičiūtė ir A. Valentaitė tikriausiai ir yra vienintelės tikros žvaigždės mūsų kaimo dydžio šalyje. Nesvarbu, kiek kandumo turėtų viena, o humoro jausmo neturėtų kita - jos įrodė, kad jūs per daug susireikšminę provincialai, vis dar nesuprantantys pramogų pasaulio taisyklių. Agne, nesustok. Jei ne tu, būtų labai nuobodu gyventi.

Ar pritariate Barboros nuomonei? O gal turite savąją? Rašykite mums pramogos@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (483)