Pavasarį jis ketina „VMG“ kulinarinę studiją įkurti ir šioje šalyje, Kokosų saloje, kurioje kvies keliautojus mokytis Azijos virtuvės paslapčių.

„Pats keliaudamas ir susipažindamas su vietinėmis virtuvėmis visuomet patiriu nepakartojamų įspūdžių, o grįžęs iš bičiulių ir verslo partnerių dažnai girdžiu, kad tai būtų įdomu ir jiems. Užtikrinu, kad sudaryta šios kulinarinės kelionės programa – išties neeilinė, kulinarinius kursus kuriame bendradarbiaudami net su penkiais virtuvės šefais iš įvairių pasaulio šalių.“ – apie būsimą kulinarinę emigraciją ir kursus kalba A. Ivanauskas.

Kulinariniai kursai Kokosų saloje – viena iš kelionės po Vietnamą dalių, kuria rūpinasi profesionaliausi Lietuvoje kelionių į Azijos šalis organizatoriai.

Vietnamas

 
„Vienas geriausių būdų pažintį šalį yra per jos virtuvę, o Vietnamas – ypač spalvingas ir unikalus. Dirbti renkuosi tik su profesionalais, todėl bendras projektas su „VMG“ yra itin aukšto lygio. Esame ne kartą su šios komandos nariais keliavę po Aziją, džiaugiuosi, kad į Vietnamą vyksime su virtuvės šefu Alfu Ivanausku,“ – nauju projektu džiaugiasi kelionių agentūros generalinė direktorė Ingrida Navickaitė.
 
Kulinariniai kursai bus suskirstyti į kelias skirtingas temas. Visos kelionės metu bus naudojami tik vietiniai maisto produktai, prieskoniai ir gamybos medžiagos, keliautojai patys vyks į vietos turgavietes, kurias jau gerai pažįsta Vietname keliavusi ir laidas filmavusi „VMG“ komanda.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)