„Labai laukiau naujos pažinties su nauju žmogučiu, mūsų šeimos nariu“, –DELFI kalbėjo D. Bosas ir patikino, kad laukimas jai neprailgo, priešingai – viskas praėjo greitai ir ramiai.

D. Bosas sakė norinti grįžti į įprasto gyvenimo vėžes. Esą virsšvoris jau buvo pradėjęs kelti rūpesčių, nes prasidėjo karščiai. „Žinojimas, kad lėliukas tuoj ateis, viską atperka. Viską priėmiau natūraliai, juk nieko negalėjau pakeisti. Esu laiminga, kad viskas praėjo sklandžiai, be jokių problemų“, – kalbėjo ji ir prisiminė lietuvių dažnai vartojamą posakį „kartais nereikia Dievo į medį varyti“.

Paklausta apie naujagimės vardą, žinoma moteris sakė vardų rinkimo rūpesčius perdavusi savo vyrui. Esą A. Bosas mergaitei jau išrinko vardą, tačiau koks jis, neatskleidė. Pasak D. Bosas, moteris įspūdžiais apie svarbiausius gyvenimo įvykius ir detales pirmiausiai norinti pasidalinti su giminėmis, o su žiniasklaida – vėliau.

A. ir D. Bosų miegamajame jau paruošta vaikiška lovelė, kurioje nuo šiol miegos jųdviejų mažoji princesė.

„Kol dar laukiausi, buvo keista. Atsikeliu ryte, žiūriu į tą baldelį, nusišypsau pasižiūrėjusi. Atrodo, tokia smulkmena, bet kiekvieną rytą ir kiekvieną vakarą į jį atkreipdavau dėmesį pirmiausiai“, – pasakojo D. Bosas.

Paskutinėmis laukimo dienomis moteris rasdavo progų pasivaikščiojimams pajūryje klausantis bangų mūšos, poilsiui ir ramybei.

„Jeigu atvirai, tai labai džiaugiuosi, kad viskas taip sklandžiai praėjo. Nešiojimas nebuvo ypač sudėtingas. Buvo smulkių negalavimų, kurie kankina kiekvieną nėščią moterį. O šiaip tai viskas gerai. Jaučiuosi įsukusi į finalo tiesiąją, o ir paskutinės dienos buvo sėkmingos“, – DELFI atviravo ji.

Portalo Klubas.lt žiniomis, A. ir D. Bosai dukrą vadins dviem vardais, kol kas išrinko tik vieną – Magdaleną. Magdalena gimė 3,5 kilogramų, 51 cm ūgio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)