Iškart po didžiųjų žiemos švenčių, sausio 7-ąją, Guogų šeimą aplankė gandrai. Pora susilaukė sūnaus. Ketvirtą mėnesį skaičiuojantis Herkus, pasak A. Guogos, yra geras ir ramus vaikas.

„Sūnus išties yra geras ir ramus vaikas, jokių bėdų neturime. Jis auga sveikas, mama yra labai gera, maitina ir veikiausiai dar maitins iki 6 mėnesio. Naktimis vis dar tenka keltis, tačiau tai dažniausiai daro mamytė“, – DELFI portalui sakė A. Guoga

Namuose Briuselyje Guogos gyvena ne vieni – su dviem keturkojais. Vokiečių aviganį Nordą jie atsivežė iš Lietuvos, o japonų akita veislės šunį Mūrą nusipirko Belgijoje. Paklaustas, kaip augintiniai reagavo į sūnaus Herkaus atkeliavimą, vyras sakė, kad jokių bėdų nėra – visi sutaria draugiškai.

Saugo Herkų!

A photo posted by Antanas Guoga (@antanasguoga) on

Pasidomėjus, ar A. Guoga mokys savo sūnų lošimo gudrybių, buvęs profesionalus pokerio žaidėjas sakė, kad jei sūnus norės pats, pirmiausia jį išmokys žaisti šaškėmis.

Verslininkas sakė, kad gyvenimas per daug nepasikeitė, pora jokios įtampos nejaučia. Sūnaus gimimas šeimai atnešė daugiau džiaugsmo, nei vargų. Vystyklų keitime vyras taip pat nedalyvauja.

„Norėtųsi pasakyti, kad darau ir keičiu, bet pervystyti dar neteko. Žinoma, reikalui esant, pakeisčiau“, – sakė vyras.

Šeima galvoja ir apie daugiau vaikų, bet viską palieka Dievo valiai.

„Žinoma, kad norim, reikia kuo daugiau vaikų, bet čia jau kaip Dievas duos... Kiek duos – tiek ir bus. Norėtumėme dešimties – visos krepšinio komandos“, – DELFI sakė A. Guoga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)