Kūdikio lyties prašė neatskleisti

„Jau papuošėme eglutę ir laukiame žiemos švenčių. Briuselyje sutiksime Kalėdas, nes vaikutis turėtų gimti kaip tik tuo metu“, - naujienų portalui DELFI pasakojo ypatingomis laukimo nuotaikomis gyvenantis A. Guoga.

Pora nežino, sūnus ar dukra turėtų ateiti į jų šeimą. „Paprašėme, kad nesakytų, berniukas ar mergaitė gims. Geriau nežinoti. Žiūrėsim, ką Dievas duos“, - sakė naujuose namuose Briuselyje su žmona įsikūręs europarlamentas.

Įsigijo antrą šunį

Briuselyje A. Guoga išsinuomojo prie parko esantį namą, kuris yra 13 kilometrų nuo miesto centro.

„Man labai patinka naujieji namai Briuselyje. Aistė pasistengė sukurti jaukią aplinką. Pačiame kieme stovi šimtamečiai medžiai, prie pat – didžiulis parkas su daug tvenkinių ir ežerų. Šią vietą išsinuomoti pasirinkau todėl, kad man primena mano namus Anupriškėse“, - prisipažino A. Guoga.

Naujuose namuose Briuselyje Guogų šeima gyvena ne vieni - su dviem keturkojais. Vokiečių aviganį Nordą jie atsivežė iš Lietuvos, o japonų akita veislės šunį Mūrą nusipirko Belgijoje.

„Kas buvo didžiausias iniciatorius namuose turėti antrą keturkojį? Abu su Aiste vieningai nusprendėme. Apžiūrėjome, kokie veislynai yra netoliese, pasirinkome japonų akita veislės šuniuką, nes jie labai draugiški su vaikais. Norime, kad mūsų vaikelis augtų pažindamas gyvūnus. Toks jausmas, kad Mūras jau dabar jaučia, kad vaikelis yra. Mėgsta padėti galvą ant pilvuko, kai sujuda, paloja“, - juokėsi Guoga.

Turi rytinį ritualą

Kadangi europarlamentaras gyvena prie pat parko, kiekvieną rytą su žmona ir šunimis eina pasivaikščioti.

„Aš ryte su Nordu kiekvieną rytą nueinu apie penkis kilometrus, Aistė su Mūru eina mažesnę distanciją, apie kilometrą. Tai – rytinis mūsų ritualas. Šuniukai irgi jau priprato prie tokios mūsų tradicijos. Parke daug voveryčių, todėl Nordas labai mėgsta jas pagainioti“, - savo asmeninio gyvenimo Briuselyje kasdienybę atskleidžia A. Guoga.

Būsimos motinystės laukimu Belgijoje su vyru gyvenanti europarlamentaro žmona taip pat nenuobodžiauja – daug skaito, mėgsta pasivaikščioti su šunimis, ruošia vyrui pusryčius ar vakarienę.

„Turime didelį namą, daug jėgų atima jį prižiūrėti. Nemažai laiko reikia skirti ir šuniukams. Vakare abu mėgstame pasižiūrėti lietuvišką televiziją, sekame visas naujienas. Mūsų svajonė vis tiek yra grįžti gyventi į Lietuvą“, - prisipažįsta A. Guoga.

Sekmadieniais pora kartais išvažiuoja artimiau susipažinti su vietos apylinkėmis. Bet, pabrėžia, kad nėra iš tų žmonių, kurie daug keliauja ir lanko vietos įžymybes. „Nedaug to laisvo laiko turime“, - paaiškina turtingiausias Europos Parlamento narys.

Ponu nesijaučia

A. Guoga neslepia, kad turtingiausio europarlamentaro statusas suteikia daugiau pasitikėjimo.

„Susikūriau turtą pats, savo darbu. Niekas man nepadėjo. Nieko neprivatizavau. Tai suteikia pasitikėjimo savimi. Žmonės tai žinodami taip pat jaučia pagarbą man, - neslepia jis. - Turiu šiek tiek to turto. Bet nežinau ar tokį turtą kaip Anupriškės, į kurį daug investavau, galėčiau parduoti už tą pačią sumą. Deklaravus akcijas ir įmones taip jau gavosi, kad esu turtingiausias Europos Parlamento narys. Bet tikrai nesijaučiu koks ponas. Kiti galbūt turtingesni, tik kitokios jų aplinkybės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (243)