„Turime labai daug darbo, ruošiame naują projektą, – DELFI pasakojo Alanas. – Ruošiame projektą „Depeshe Mode“ dainos pagal „Naktines Personas“, kurį pristatysime gruodžio 26 dieną.“

Jau tris mėnesius Alanas kartu su kolega Aru Vėberiu – kone užsidaręs įrašų studijoje. Vyrukams teko net atostogas atidėti vėlesniam laikui. „Su šeima spėjome išvykti šešioms dienoms į Nidą ir tiek“, – šyptelėjo A. Chošnau ir pridūrė, kad jų darbas toks, kad jie yra patys savo laiko valdovai, tad karštąjį metų sezoną paaukoję darbui, atsipūsti pasistengs vėliau.

Naująjį humoro šou ves karščiausi vakarėlių liūtai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius – visiems puikiai pažįstami Radistai. Jauki ir šilta atmosfera besirungiančius garsenybių gerbėjus privers jaustis esant vakarėlyje kartu su geriausiais draugais. Patogiai įsitaisiusios Lietuvos žvaigždės ir ištikimiausi gerbėjai studijoje žais linksmus ir nesudėtingus žaidimus.

Pirmojoje „Geriausi mūsų vakarai“ laidoje susirungs šešios Lietuvos garsenybės ir du niekam nežinomi veidai. Savo jėgas naujajame žaidimų šou išmėgins dainininkas Donatas Montvydas, žurnalistė ir atlikėja Donata Gutauskienė-Laisva, šokėjas Vytautas Mackonis, televizijos ir radijo laidų vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė, grupės „Naktinės personos“ narys Alanas Chošnau ir dainininkė Anžela Adamovič. Su įžymybėmis jau nekantrauja susipažinti televizijos eterio naujokai Haroldas ir Karolina. Žaidimus ves vietoje nenustygstantys, visų mylimi Radistai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją