Tiesa, bėgantys metai politiko, regis, beveik nepalietė, tačiau vyras pakeitė vieną įvaizdžio detalę, kuri sukėlė didžiulį šurmulį ir komplimentų audrą.

Tai, kad A. Butkevičius nebenešioja akinių pastebėjo ir aptarė kone kiekvienas. Politikas be akinių pirmąjį kartą buvo pastebėtas praėjusių metų kovo mėnesį, o vėliau paaiškėjo, kad vyrui atlikta akių operacija.

DELFI primena, jog politikas yra vedęs bei su žmona susilaukė dviejų vaikų: Indrės ir Martyno, kurio šeima neteko po skaudžios nelaimės.

Žmoną Janiną A. Butkevičius sutiko būdamas 19-os. Vedybos įvyko dar studentavimo laikais, po pusantrų metų draugystės. Pernai pora atšventė 35-ąsias - koralines vestuvių metines.

Tąkart J. Butkevičienė DELFI teigė besididžiuojanti savo vyru: "Labai juo didžiuojuosi. Didžiuojuosi, kad ir gyvenime, ir politikoje, kuri man kartais išties būna panaši į intrigų, interesų ir reitingų vaikymosi liūną, jis visada išlieka garbingu ir padoriu žmogumi.

Jis myli ir gerbia žmones. Vidinė kultūra jam niekada neleistų nusileisti iki kartais išties labai žemo politinių oponentų lygio. Jis niekada nežemina ir neįžeidinėja kitų žmonių, nesityčioja iš jų. Net aršiausią politinį oponentą jis gali pagirti už Lietuvai naudingą sprendimą. Gerbiu jį už tai. Savo reputaciją jis susikūrė darbu, o ne viešaisiais ryšiais."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (312)