Monika su DELFI skaitytojais pasidalijo 7 grožio paslaptimis.

1. Grožis prasideda nuo sveikos odos.

Svarbiausia man – sveika oda. Po gimdymo pastebėjau naujų apgamų, tad stengiuosi bent kartą metuose apsilankyti pas dermatologę ir juos išsitirti. Neseniai „Grožio pasaulyje“ atlikau viso kūno apgamų tyrimą. Tai vienintelis būdas saugiai, greitai ir neskausmingai užfiksuoti viso kūno apgamų pokyčius.

Medicininė įranga per kelias minutes nuskenavo viso kūno apgamus, sudarė bei išsaugojo jų žemėlapį. Tiek daug teko prisiklausyti apie odos vėžį melanomą, jog net ramiau atsikvėpiau sužinojusi, kad apgamų pakitimų nebuvo užfiksuota.

2. Kvepalai – tik ne gėlių.

Mano mėgstamiausi kvepalai yra nišiniai, šilto kvapo. Nemėgstu gaivių gėlių aromatų. Tad renkuosi tokius kaip „Amouage“, „Portrait of a Lady“ arba savo pirmuosius kvepalus „Chanel Chance“.

3. Atradimas – deguonies terapija.

Tikriausiai tai būtų Kim Kardashian mėgiama „Intraceuticals“ deguonies terapija. Procedūra iškart pagerina odos tonusą, pakoreguoja smulkias raukšlytes, pigmentines dėmes, paskaistina bei suteikia odos „patempimo“ efektą.

Mes su Oksana Pikul-Jasaitiene deguonies terapiją vadiname greita pagalba veido odai prieš renginius, fotosesijas ir filmavimus (šypsosi).

4. Odos priežiūros priemones mėgsta keisti

Dažniausiai naudoju valančias ir drėkinančias veido kaukes. Neturiu vienos kaukės-favoritės, jas nuolat keičiu. Kremus, serumus ir prausiklius taip pat stengiuosi karts nuo karto keisti, kad oda nepriprastų.

5. Liekna figūra – dėl aktyvios veiklos

Tiesa pasakius, nieko ypatingo nedarau. Daugybė darbų, sūnelio priežiūra ir stresas deginte degina kalorijas!

6. Svarbiausia detalė – pasitikėjimas savimi

Mano manymu, svarbiausia – prisižiūrinti ir savimi pasitikinti moteris. O tada bet koks rūbas ar aksesuaras atrodys puikiai.

7. Geriausia dovana – laikas sau.

Idealiausia dovana man – estetinės medicinos klinikos dovanų kuponas. Pasilepinčiau viso kūno masažu, kūno įvyniojimu, veido procedūromis. Grožio popietė skirta tik sau – būtina kiekvienai moteriai. Kai tik atrandu laisvo laiko, stengiuosi sau tokią šventę pasidovanoti (šypsosi).

Monika Šedžiuvienė nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)