Prietaringi krepšinio aistruoliai išsyk sušneko, kad pirmą kartą „Lietuvos ryto“ komandos himną „Laikas būti pirmiems” prieš rungtynes atlikusios merginos tapo ne pergalės simboliais, o atnešė klubui pralaimėjimą. Ypač daug kam užkliuvo juoda dainininkių apranga.

Iki šiol tradicijos oficialiai atlikti himną prieš rungtynes komanda neturėjo. Jau septynerius metus populiarią dainą gerbėjai traukdavo spontaniškai.

„69 danguje“ naują dainos „Laikas būti pirmiems” versiją pirmą kartą sudainavo praėjusį penktadienį LNK laidoje „Lietuvos daina”. Tiesa, tada merginos buvo spalvingesnės - ryšėjo firminius komandos šalikus.

Laidos komisija puikiai įvertino pasirodymą. Viena žiuri narių,„Lietuvos ryto“ renginių vadybininkė Nijolė Ruzgienė, tada sušneko apie tai, kad reikėtų merginas pakviesti dainuoti arenoje prieš varžybas. Kvietimo jos sulaukė mažiau nei po savaitės.

„69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė yra „Lietuvos ryto“ krepšininko Artūro Jomanto draugė. Mergina neslėpė, kad ir tai turėjo įtakos pasirenkant kūrinį.

Šiuo grupės pasirinkimu nepatenkinta galėjo būti nebent kaunietė Goda Alijeva, kurios vyras yra žaidęs „Žalgirio“ komandos gretose.

Paradoksalu, bet kol Goda Vilniuje traukė himną, jos vyrui puikiai sekėsi Švedijoje. Kėdainių „Nevėžio“ gretose dabar žaidžiantis krepšininkas tuo metu vykusiame susitikime su Noršiopingo „Dolphins“ klubu pelnė 13 taškų, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 6 kamuolius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją