Grupės narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė prisipažino, kad visoms kartu surengti bendrą fotosesiją nėra lengva, nes merginos neretai būna užsiėmusios savais darbais ir reikalais.

„Tačiau mes visada stengiamės atsinaujinti, pakeisti įvaizdį ir turėti naujų nuotraukų. Todėl kaskart stengiamės susiorganizuoti kokią nors įdomią fotosesiją“, – DELFI pasakojo Nijolė.

Suplanuotų darbų merginos neatšaukė netgi tada, kai grupės narė Ingrida susilaužė koją ir ją kelioms savaitėms „įkalino“ gipse.
"69 danguje" fotosesija

„Neįsivaizduoju, koks turi būti noras ir užsidegimas, kad žmogus dėl fotosesijos tiek kentėtų. Ingrida atvyko iš Vilniaus į Klaipėdą, visą dieną praleido su ramentais. Ingridos fotografavimas buvo iššūkis fotografei, kuri turėjo maskuoti gipsą ir išspręsti galvosūkį, kad jo nuotraukose nesimatytų, – pasakojo N. Pareigytė-Rukaitienė. – Per koncertus ir filmavimus gipso neslepiame. Juk visi esame žmonės, visiems visko nutinka. Bet fotosesijoje norėjome įamžinti ją be gipso.“

Naujausioje fotosesijoje merginos pasipuošė išskirtinėmis tatuiruotėmis. Kas joms padiktavo tokią idėją?

„Dabar labai populiaru savo kūną puošti tatuiruotėmis, todėl mes pasinaudojome šia idėja ir išsimarginome piešiniais. Mums padėjo vienas geriausių Lietuvoje meistrų Danielius Djačkovas“, – pasakojo Nijolė.

Grupė „69 danguje“ pristato ne tik naujausią fotosesiją, bet ir naują dainą „Dangaus pakrašty“ bei vaizdo klipą, kurį gerbėjai išvys jau netrukus.

Naujausia grupės „69 danguje“ fotosesija – DELFI galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)