Puikiai nusiteikusios merginos juokavo, kad velniškas greitis jų gyvenime jau yra retas reiškinys, kadangi yra mamos, subrendusios moterys – turi vairuoti atsakingai.

„Anksčiau lakstėme be galvų, dabar jau esame brandžios moterys, mamos, dukros, dabar bandome vairuoti tvarkingai. Kaunas – Klaipėda 130 km/h. Keliukuose 90 km/h.“,– sakė Nijolė.

„Mes šiuo metu apsistojusios Šventojoje, labai gražioje vietoje. Jūra matosi pro langus. Mes visada deriname darbą su atostogomis. Mums pasisekė gyvenime, nes turime viena kitą ir mylimą darbą“,– sakė Nijolė.

„Vakar buvo labai gražus saulėlydis“,– pritarė Karina.

„O aš mėgstu, kai saulė kyla. Labai gražus tada būna tas vaizdas“,– sakė Ingrida.

Vasara tikras darbymetis

Merginos atviravo, kad nors vasara atlikėjams ir pats darbymetis, bet jos sugeba suderinti darbą su malonumais. Dieną pailsėti, o kitą – pakoncertuoti.

„Vasara atlikėjams kaip šienapjūtė. Kiek prisišienauji – tiek turi. Bet šiaip tai, kai vasara Lietuvoje, geras oras, tai nesinori niekur judėti iš čia. O poilsiauti dažniausiai tenka arba rudenį, arba kokį rugsėjo mėnesį. Ne sausį, nes įmonių baliai prasideda. Man patinka miksuotos atostogos. Norisi ir pailsėti, ir nepamesti galvos lekiant per miestus. Kad po tų atostogų nereikėtų dar atostogų“,– sakė Nijolė.

Merginos sutiko, kad vasaroti Palangoje yra gana brangu.

„Mes suprantame, kad ir verslininkai turi užsidirbti, bet Palangoje yra tikrai brangu“,– sakė Ingrida.

Merginos sutarė, kad pačios rinktųsi poilsį Nidoje, nes tai puiki vieta atgauti jėgas po intensyvaus bendravimo ir darbų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)