Marion (Mimi) Fahnestock (Fainstok) ketvirtadienį pareiškė: "Aš esu ta Mimi (Mimi). Man buvo 19. Tai buvo 1962, 1963 metai, ir tai yra tiesa". Jos meilės romaną su prezidentu naujojoje Johno F. Kennedy (Dž. F. Kenedžio) biografijoje atskleidė istorikas Robertas Dalekas.

Laikraštyje "New York Daily News" paskelbtose knygos ištraukose rašoma, kad praktikantė Mimi mėgavosi seksu su prezidentu oficialiose kelionėse ir galbūt Baltuosiuose rūmuose.

Buvusi Johno F.Kennedy meilužė yra aukšto ūgio, liekna, trumpais šviesiais plaukais. Ji dirba vienos Manheteno bažnyčios administratore. Prisipažinus apie meilės santykius su prezidentu, nuo jos pečių nukrito sunki našta, laikraščiui pasakojo M.Fahnestock.

Pagaliau ji gali apie paslaptį, kurią saugojo 41 metus, pasikalbėti su abiem savo suaugusiomis dukromis. "Tai didelis palengvėjimas", - sakė buvusi Baltųjų rūmų stažuotoja.

Mimi Beardsley (Mimi Berdsli) - taip ji vadinosi 1961-aisiais - atvyko į Baltuosius rūmus dėl interviu su Jacqueline Kennedy (Žaklina Kenedi). Tas pokalbis taip ir neįvyko, prisimena amerikietė. Tačiau dėmesį į ją atkreipė JAV prezidentas. Ji buvo priimta į Baltuosius rūmus stažuotoja, nors nemokėjo net spausdinti. Kartu su kitomis jaunomis merginomis Mimi dalyvaudavo Baltuosiuose rūmuos rengiamuose vakarėliuose ir lėktuvu "Air Force" būdavo skraidinama pasimylėti su Johnu F. Kennedy.

Mimi Baltuosiuose rūmuose dirbo dvi vasaras ir paliko juos, likus vos kelioms savaitėms iki prezidento nužudymo. Po metų ji ištekėjo ir susilaukė dviejų dukterų. Nuo to laiko iki dabar ji saugojo paslaptį, pasakojo laikraščiui keturis anūkus turinti moteris.

Gandų apie daugybę Johno F. Kennedy meilės santykių, be kita ko, su Holivudo žvaigžde Marilyn Monroe (Merlin Monro), buvo visą laiką. Tačiau jo valdymo laikais tokios "viešos paslaptys" nebuvo komentuojamos. Tada asmeninis prezidento gyvenimas buvo laikomas šventu dalyku. Billo Clintono (Bilo Klintono) ir Monicos Lewinsky (Monikos Levinski) meilės romanas, kaip žinoma, tapo tikru skandalu.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją