„Kadangi jam taip pat jau labai reikėjo apsikirpti, nusprendėme vieną vakarą skirti linksmybėms: aš jam padariau šukuoseną, o jis – man. Vaikas taip atsakingai dirbo, net nekvėpavo ir seilių nerijo“, – „Delfi“ sakė dviejų vaikų, Motiejaus ir Meilės tėtis.

Po kelių dienų R. Mackevičius pristatė dar vieną šukuoseną – šįkart nusiskuto visiškai plikai. Instagrame vyras pasakojo, kad namuose dabar yra priverstas nešioti kepurę, nes tokia tėčio šukuosena liūdina dukrą.

Rolandas Mackevičius su sūnumi Motiejumi

M.A.M.A „Metų dainos“ apdovanojimą laimėjusį kūrinį „Ežero dugne“ perkūręs R. Mackevičius sulaukė didžiulio dėmesio. Jo versiją „Kamuolys“ „Youtube“ jau perklausė daugiau nei 1,1 mln žmonių. Internautų dėmesį patraukė ir kovo viduryje pristatyta daina „Tu privalai mylėt“. Vyras sako jaučiantis stimulą kurti toliau.

„Viduje gimsta kažkoks personažas, kuris nori tuo užsiimti. Tikrai savęs neverčiu to daryti. Sunku ir papasakoti, kas tai – grupė, fenomenas ar dar kažkas, tačiau ir mintys, ir dainos, ir vaizdo klipai gimsta labai natūraliai. Be to, dirbu su labai gera komanda“, – su „Delfi“ pasidžiaugė „radistas“.

Nors planų ir idėjų nestinga, Rolandas neslepia, kad tai, kaip karantinas koreguoja darbotvarkę, jau spėjo įkyrėti.

„Norisi kurti ir dirbti be apribojimų. Darbai vyksta ir toliau, tačiau savaime suprantama, kad ne viskas dabar yra įgyvendinama. Tarkim, filmuojant interviu man taip norisi žmogų apkabinti, paspausti jam ranką, galų gale norėtųsi, kad susirinktų daugiau operatorių, ne vienas. Tai erzina. Norisi grįžti prie normalaus darbo grafiko“, – kalbėjo žinomas vyras.

Vis dėl to šis laikotarpis, anot R. Mackevičiaus, yra ypatingai reikšmingas jo šeimai.

„Visas šis lengvos stagnacijos procesas turi ir privalumų. To, kas dabar vyksta, aš už jokius pinigus negalėčiau nusipirkti: buvimas su šeima nuo ryto iki vakaro, naujų veiklų susigalvojimas, pabėgimas nuo rutinos – tiek mums, tiek vaikams nuo darželio ir pasiruošimo mokyklai. Jaučiu, kad mūsų tarpusavo ryšys stiprėja.

Aš ir fiziškai jaučiuosi geriau. Pagaliau galiu pasidžiaugti poilsiu. Organizmas jau buvo pavargęs nuo to nuolatinio skubėjimo per devynis darbus. Dabar jaučiu, kad visas kūnas atsigavęs, nepaisant to, kad tarpsta nuo mažo fizinio aktyvumo ir dažno šaldytuvo atidarinėjimo“, – atviravo Rolandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)