„Juk galima susiplanuoti laiką kad spėtum viską. Mokytis masažuoti pradėjau po Naujųjų. Išmokau klasikinio masažo, kuris dažniausiai naudojamas praktikoje ir atpalaiduojančio masažo. Už mokymus sumokėjau apie 500 eurų“, – DELFI pasakojo R. Masiulytė.

Paklausta, ar ketina ir praktikoje taikyti naujuosius įgūdžius, R. Masiulytė aiškino, kad namuose jau turi profesionalų masažo stalą ir nė kiek nedvejoja, kad ant jo teks prigulti ne vienam jos bičiuliui.

„Masažas man visada buvo įdomus. Juk kuo daugiau sričių gyvenime apglėbi, tuo įdomiau gyventi. Tai buvo sena mano svajonė ir manau, ši investicija tikrai atsipirks“, – atviravo dainininkė ir pridūrė, kad jau turi ir darbo pasiūlymų, tačiau svarsto, kaip juos pavyks suderinti su muzika.

Atlikėja savaitgalį su savo dainavimo studijos vaikais vyks į konkursą Londone, kurį organizuoja lituanistinė mokykla. Čia Raimondos auklėtiniai susirungs su Amerikos, Vokietijos, Lietuvos, Airijos ir kitų šalių konkursantais.

„Kadangi jau baigiau masažo kursus, susikoncentruosiu į muzikos studijas, nes Airijoje - vieni geriausių universitetų“, – pasakojo R. Masiulytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (237)