„Mūsų šeimoje dažniausiai šventes namuose organizuoja žmona. Aš esu tas, kuris skaniai pagamina valgyti – iškepa šventinę antį. Kadangi mano tokia profesija, dažniausiai per šventes dirbu – linksminu kitus. Visgi šiemet susiklostė kitokia situacija. Prieš didžiąsias šventes koncertuosiu Londone.

Planavau grįžti į Lietuvą gruodžio 23-čią, tačiau nepavyks, mūsų emigrantai išpirko visus bilietus. Tad suplanavau tą dieną skirti dovanų paieškoms ir sekančią dieną kaip tikras Kalėdų senelis grįžti pas artimuosius“, - laidoje „Ant bangos“ pasakoja aktorius Marius Jampolskis.

Aktorius atskleidė ir didžiuosius savo gyvenimo pokyčius, kurie privertė į viską pažvelgti kitomis akimis: „Man viskas apsivertė, dabar man keturiasdešimt ir į daug ką žiūriu kitaip. Į figūrą, vertybes, į viską. Kai ateina branda, supranti, kad gyvenimas nėra amžinas, todėl nori jį gyventi kokybiškai. Dabar aš intensyviai sportuoju, stengiuosi daugiau laiko praleisti su artimaisiais, į daug dalykų žiūriu kitaip nei anksčiau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)