„Mano artima draugė man padovanojo sidabrinį šaukštą. Ji pasakė, kad nuo šiol prasideda etapas, kuomet turėsiu ne tik pati valgyti, bet ir dalintis su kitais, duoti žmonėms kuo daugiau. Šiandien mąstau, ką nuveikiau, ką dar turiu padaryti. Į svečius vis atvažiuoja draugai. Vieni atvežė balionų, kiti – 40 tulpių. Džiaugiuosi, kad šiandien tokia saulėta diena, Dievulis man gerą dovaną padovanojo – puikų orą“, - DELFI kalbėjo žinoma teatro aktorė. Pasiteiravus, galbūt Eglę gimtadienio proga pasveikino ir koks nors vyriškis, siekiantis užkariauti jos širdį, aktorė nepanoro atvirauti apie asmeninį gyvenimą.

Vyresnis Jokūbas kol kas pasveikino mamą telefonu, mat pats yra trumpam išvykęs į Vilnių, o jaunėlis yra darželyje: „Mano sūnūs yra vaikščiojantis gėris. Elijo ir Jokūbo šypsenos kiekvieną dieną yra dovana. Jaunėlis skaičiuoja mano metus, klausia, ar aš nepasensiu. Sakau jam, kad dar ilgai būsiu jauna (juokiasi).“

E. Jackaitė švęsti savo gimtadienį planuoja visą savaitę. Moteris kartu su draugėmis dviem dienoms išvyksta į SPA Anykščiuose, kur mėgausis įvairiausiomis procedūromis, masažais. Penktadienį aktorės laukia vakarėlis Klaipėdos senamiestyje, kur susirinks artimiausi draugai.

Eglė Jackaitė

„Ši akimirka yra nuostabi. Aplink mane gražūs žmonės, turintys svajonių, tikslų. Pas studentus į paskaitas nusinešiau savo gamybos tortą. Studentai man padarė neįtikėtiną siurprizą, pasveikino mane, įteikė gėlių, skrynelę, kurioje buvo surašyti įvairiausi palinkėjimai. Kolegijos vadovybė įteikė nuostabių, raudonų rožių puokštę, ašaros man riedėjo skruostais. Vėliau ėjome ant stogo, grojome gitara, dainavome. Norėjosi sustabdyti šią akimirką“, - DELFI kalbėjo E. Jackaitė.

Eglės Jackaitės gimtadienis su studentais
Eglės Jackaitės gimtadienis su studentais

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)