„Mane vyras sugeba nustebinti kiekvienais metais. Iš pat ryto Vilius su vaikais atnešė man pusryčius į lovą. Tik pramerkus akis įteikė didžiausią puokštę gėlių, šampano, pagamino sumuštinukus su ikrais ir šampanu. Visi kartu sudainavo „Su gimimo diena!“, - šypsosi laiminga moteris. - Mane vyras su šeimyna džiugina kiekvienais metais ir visada sugeba maloniai nustebinti“.

Pakiliai iš ankstyvo ryto nusiteikusi V. Tarasovienė prisipažino, jog ji visai nesureikšmina bėgančių mėtų ir pasibeldusio 40-mečio.

„Gyvenimas nesustoja, jis tęsiasi. Ir 40 man yra paprasčiausias skaičius. Lietuvoje vyrauja jaunimo kultas ir sulaukus tokio amžiaus, atrodo, turėtum jau sėdėti namuose, megzti kojines ir prižiūrėti anūkus, - juokiasi Violeta. - Tačiau pasaulyje yra daug gražių pavyzdžių, kurie rodo, kad gyvenimas tikrai nesibaigia. Tai labai gražus amžius. Tikrai nesureikšminu skaičių.“

Vakare Violeta laukia namuose svečių - brolio su šeima, tėvelių, kuriems ketina suruošti jaukią vakarienę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)