„Tu man suteikei pavardę „Young“ (liet. jauna), bet aš tuoj turėsiu daugybę raukšlių, jei ir toliau kasdien mane versi tiek daug šypsotis! Ačiū už laimingiausius 4 gyvenimo metus“, – vyrui Adamui dėkojo Evelina, sveikindama jį su sutuoktuvių metinėmis ir pasidalydama vestuvių akimirka.

Su DELFI bendraudama Evelina skaičiavo, kad Adamas jos gyvenime jau penkerius metus, tačiau iš karto pridūrė, jog nėra tipinė moteris, atsimenanti kiekvieną datą santykiuose. „Mūsų šeimoje Adamas yra tas netipinis vyras, kuris atsimena kiekvieną svarbią dieną“, – šyptelėjo E. Young.

Evelina Anusauskaitė Young ir jos vyras Adamas Young

Visus ketverius metus Evelina, kalbėdama apie savo vyrą, tiesiog švyti. Ir nors dažnai viešumoje nuskamba nuomonė, kad po trejų metų santuoką ištinka krizė, E. Young apie šeimos židinio kurstymą turi savo nuomonę.

Evelina Young
Tik pradėjus gyventi dviese prasideda tikroji kito žmogaus pažinimo kelionė.

„Atvirai tariant, manau, ar meilė yra, ar ne, labiausiai pasimato per pirmuosius gyvenimo kartu metus. Tik pradėjus gyventi dviese prasideda tikroji kito žmogaus pažinimo kelionė. Ir tai nėra vien ne vietoje padėti daiktai ar neužsuktas kranas. Kai bendra erdvė tampa abiejų namais, kilus nesutarimui, negali elgtis ir galvoti vien tik kaip tau geriau, – kalbėjo Evelina. – Bet nėra labai paprasta atrasti būdą, kaip laviruoti ant tos balanso linijos, kur vis dėlto ir pats turi jaustis pilnavertiškai laimingas.“

Evelina Anusauskaitė Young ir jos vyras Adamas Young

Apie santykius su vyru prabilusi dainininkė buvo atvira – abiems reikėjo išmokti suprasti vienas kitą. „Mūsų su Adamu nuomone, santykiuose svarbūs du dalykai: bendravimas tarpusavyje ir gebėjimas priimti kitą žmogų tokį, koks jis yra. Negaliu pasakyti, kad tai formulė, kuri tinkama visiems, bet tą akimirką, kuomet pažvelgiau kitokia perspektyva į tai, ką laikiau kažkokiais jo trūkumais, pajutau stipriau nei bet kada, kad myliu jį tokį, koks yra, ir nieko nenorėčiau keisti. Ir atgalios sulaukiau tik dar didesnės tolerancijos sau ir visiems mano kampams, – su šypsena veide apie savo vyrą kalbėjo Evelina ir pridūrė. – Jei tampi savo antrąjai pusei ta ramia užuovėja, jis visada norės į ją sugrįžti.“

Evelina Young
Tą akimirką, kuomet pažvelgiau kitokia perspektyva į tai, ką laikiau kažkokiais jo trūkumais, pajutau stipriau nei bet kada, kad myliu jį tokį, koks yra, ir nieko nenorėčiau keisti.

Supratingumu paremtuose santykiuose, anot dainininkės, svarbu ir atvirumas. „Tikiu, kad labai svarbu, jog artimas žmogus jaustų tvirtą pasitikėjimą, nebūtų smerkiamas suklydęs ir geriausia niekada nepasilikti kažkokių neišsakytų nuoskaudų viduje, nes laikui bėgant jos tik prisikaups ir pratrūks sutirštintomis spalvomis. Taip pat svarbu nepamiršti smulkmenų. Tokių, kurios yra kiekvienoje poroje. Tai mažyčiai, tik tarpusavyje suprantami žodeliai, ar kartu dainuojamos dainos, – šyptelėjo Evelina. – Tai išlaiko tą gražiąją romantiką gyvą kasdien.“

Evelinos ir Adamo vestuvių Lietuvoje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)