Muzikinį televizijos šou „Kelias į žvaigždes“ 2005-aisias metais laimėjęs A. Rimiškis dažnai pasidalija savo asmeninio gyvenimo akimirkomis, todėl dukters Lėjos mokslų baigimo šventė nebuvo išimtis.

Šiltą vasaros dieną dainininkas ir jo žmona pasidalijo keliomis šventiškomis nuotraukomis ir jautriu įrašu, skirtu jųdviejų pirmagimei.

„Mūsų Lėja šiandien puikiai užbaigė „Verdenės“ progimnazijos ketvirtą klasę bei buvo nominuota ir išrinkta „Metų lyderis“ kategorijoje rinkimuose „Verdenės perlai 2022“!

Labai tavimi didžiuojamės! Esi to verta!!! Atkaklus darbas, tikslo siekimas ir pastangos duoda savo rezultatą!“ – džiaugėsi A. Rimiškis su žmona.

Andriaus Rimiškio dukra Lėja

Kiek anksčiau dainininkas su Delfi yra dalijęsis savo mintimis apie tėvystę. A. Rimiškis ir jo žmona Vaida iš viso augina dvi dukras – Lėją ir Andrėją.

„Jos yra mano numylėtinės. Stengiuosi kuo daugiau laisvo laiko praleisti su jomis ir ne tik bendrauti, diskutuoti, bet ir į žaidimų labirintus kartu leistis. Griežčiau auklėti taip pat tenka man. Mama turi išlikti joms geriausia drauge“, – tiki žinomas vyras.

Andrius Rimiškis su šeima

Kokią svarbiausią tėvystės pamoką jis yra supratęs?

„Pirma pamoka tokia, kad visada turi keltis anksčiau ir su šypsena tam, kad įrodytum, jog geriausia diena yra šiandien. Antra išmokta pamoka yra apie darbus. Juos planuoti reikia taip, kad liktų laiko laisvalaikiui su vaikais. Tavo laikas nėra tik tavo. Reikia išmokti juo dalintis. Taip pat reikia išlikti budriam ir visada pasiruošusiam atsakyti į netikėčiausius ir kebliausius klausimus. Vaikai yra ekspertai iš prigimties, todėl verta suteikti jiems realias galimybes išbandyti save, o tuos išbandymuose dalyvauti ir jums patiems ar bent prisidėti“, – kalbėjo jis.

Pats Andrius yra ne kartą sakęs, kad didžiuojasi būdamas dviejų dukrelių tėčiu, todėl šią patirtį linkėtų patirtimi kiekvienam.

„Dvejoti neverta, nes tai suteikia gyvenimui prasmę. Vyrui norisi būti atsakingu, reikalingu ir kažką padaryti laimingu. Lengva nebus, bet tikrai verta“, – šypsojosi pašnekovas.

Andriaus Rimiškio dukra Lėja
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)