Pasiteiravus, kaip planuoja praleisti šią dieną, Inga buvo atvira – šiuo metu laikotarpis gana įtemptas, tad didesnės šventės ji kol kas neplanuojanti.

„Šįvakar atšvęsime šeimos ratelyje, o savaitgalį planuojame pasikviesti tėvelius, – teigia žinoma moteris. – Didesnė šventė kol kas ant klaustuko. O kadangi šiandien pirmoji savaitės darbo diena, tad iš pačio ryto teko skubėti į mokyklas ir darbus. Tačiau iki dabar jau sulaukiau daugybės šiltų sveikinimų.”

Savo gimimo dienos rytą Inga socialiniuose tinkluose pasidalino nuotrauka – moteris šia proga įsiamžino šventinėje fotosesijoje.

„Na, jei švęsti, tai švęsti. Kiekvieno gimtadienio labai laukiu, nes man tai ne metų skaičiavimas, o pati laukiamiausia šventė”, – po nuotrauka rašė Inga.

Šįkart moters fotosesijos akcentu tapo balta spalva ir karoliai, taip pat Inga pasipuošė įspūdinga šukuosena.


Kurdama gimimo dienos fotosesiją Inga pasirinko Artiom Kikot ir grožio namų „Mano harmonija“ teikiamas grožio paslaugas.

„Artiomas pasiūlė mano gimtadienio šventei sukurti tokią šukuoseną, kokios Lietuvoje dar niekas nėra daręs – konkursinį darbą, kuris jam atnešė pasaulinį pripažinimą, tad buvo sunku atsisakyti. O prie tokios įspūdingos šukuosenos beliko tik sukurti jam derantį įvaizdį, – prisimindama vykusią fotosesiją pasakoja Inga. – Grožis apima daugybę sričių, kalbant apie žmogų, jis gali būti išorinis ir vidinis, tačiau svarbiausia, kad visada būtų pusiausvyra, tik tada žmogus iš tiesų bus laimingas, o būti laimingu – svarbiausia. Taip ir jaučiuosi savo gimtadienio dieną su šiuo įvaizdžiu.’’

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (458)