„Paminėsiu artimiausių žmonių apsuptyje“, – prasitarė R. Aleksandrovičius. Šventė suplanuota viename Panevėžio restorane kitą dieną po tikrojo jubiliejaus, vasario 15-ąją. Vasario 16-oji – laisvadienis, tad atlikėjas nusprendė šventę perkelti, kad svečiai niekur neskubėtų ir šventės metų jų neslėgtų rūpestis, jog kitą rytą – į darbą.

Scenoje visas didžiąsias šventes sutinkantis Radžis net ir per savo jubiliejų mikrofonui nepasakys „ne“, tačiau savo šventės svečius dainomis palepins. „Būti scenoje yra šventė, – šyptelėjo pašnekovas ir pridūrė, kad šįmet atsisakė visų pasiūlymų koncertuoti per Vasario 14-ąją. – Savo gimtadienius visuomet sutinku scenoje. Šįmet irgi taip būtų buvę, bet atsisakiau koncertų. Norėjau pasidaryti šventę sau.“

Radžis

Pasidomėjus, ar Radžis nejaučia nuoskaudos, jog jo gimtadienis sutampa su kita švente, jis tai paneigė ir pasidžiaugė, kad kasmet tai dviguba šventė.

Į klausimą, ar šįmet per Valentino dieną atlikėjas turės kam įteikti širdelę, šis nedvejodamas atsakė, kad taip, tačiau iš karto patikslino, jog Meilės diena skirta ne tik mylimiesiems, kad meilę rodyti reikia patiems artimiausiems žmonėms: „Juk gali mylėti visus žmones, kurie yra artimi. O antroji pusė... Šiuo metu jos nėra, tad tos kitos pusės širdelės niekam nedovanosiu, meilę dovanosiu artimiausiems žmonėms“.

Jubiliejaus šventėje dalyvaus nedidelis būrys artimųjų ir kolegų, tačiau R. Alekdsandrovičius labiausiai džiaugiasi, kad džiaugsmu su juo dalysis jo globėja. Vis dėlto, kuo jis nustebins susirinkusiuosius – nepanoro atskleisti, esą gražiai pasipuoš ir švęs be jokios pompastikos, tiesiog jaunatviškai ir linksmai.

Radži

„Aišku, mėgstu gerai ir gražiai apsirengti. O nustebinti. Nežinau, per daug nesiruošiu. Noriu paminėti jaunatviškai, nesinori to tokio didelio oficialumo, tiesiog paprastai. Tiek, kiek metų, taip ir švęsiu“, – šyptelėjo Radžis.

Sau dovanos jubiliejaus proga Radžis nedovanos, kažko ypatingo nelaukia ir iš svečių. Anot jo, svarbiausi dalykai nėra materialūs. „Man dovanos nereikia. Tiesiog noriu, kad būtų gera sveikata, nes ji tokia „šokinėjanti“ ir stabilumas muzikoje. Tai man būtų didžiausia dovana, – kalbėjo Radžis. – Žinoma, pati didžiausia dovana, kad šalia bus globėja, kuri sulaukė mano 30-mečio.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)