„Kai kėliausi naktį, maitinti mažylę, nubėgau į veidrodį pažiūrėti, ar niekas nepasikeitė. Atrodo, kad ne (juokiasi). Bet tai pirmi metai, kai esu paskendusi apmąstymuose. Atėjo kažkokia rimtis, branda. Sunku įvardinti, bet jausmai labai savotiški ir dviprasmiški. Iš vienos pusės, džiaugiuosi, kad būdama vis dar jauna, galiu pasigirti savo pasiekimais, karjeros aukštumomis ir šeima, kuri yra pirmoje vietoje. Turiu dvi atžalas, ką po savęs palikti, vaikai turės prisiminimų, mane žino žmonės. Visa tai – man labai svarbu.

O iš kitos pusės, lyg ir gaila, nes atrodo, kad jaunystė prabėgo. Tos vėjavaikiškos dienos, kai neturėjai atsakomybės. Pasižiūriu į savo augančius vaikus ir suprantu, kad laikas baisiai greitai bėga. Žiūriu, kad vaikas jau pavalgė pats, tai jau vaikšto. Reikia mėgautis kiekviena akimirka, nes nebeatsuksi atgal. Todėl pasakiau sau, viskas – nuo šiandien džiaugsiuosi kiekvienu momentu“, – savo išgyvenimais dalijasi Irūna.

Ineta ir Irūna su mažyliais (Barboros fotostudija)

Pirmasis jubiliejaus proga dainininkę pasveikino jos vyras – tą jis padarė gimtadienio išvakarėse su gėlėmis ir dovanomis.

„Vakar vyras grįžo jau su gėlėmis, dovanomis. Paėmė vaiką iš darželio, iš iškarto pasveikino, nes žino, kad mūsų rytai yra labai nenuspėjami: tai aš neišsimiegojus, tai vaikas ne nuotaikoje. Tad jis rado vakar gerą progą ir pasveikino pirmas. O šeštadienį paminėsime su artimiausiais žmonėmis, pasidarysime boulingo turnyrą, kukliai paminėsime Marijampolėje su artimiausiais“, – džiaugiasi sukaktuvininkė.

Žinoma moteris sako, kad jai norėtųsi didesnės šventės, bet kol kas tam nėra galimybių.

„Norėjosi paimti sodybą kaip ir kiekvienais metais, pasišokti, pabūti, bet mažoji visiškai prie manęs prisirišusi, todėl kol kas neišeina. O kai vyrui bus 30-imt, o tai bus po dvejų metų, tada atšvęsim taip, kaip mes norime“, – pasakojo Irūna.

Irūna Puzaraitė

Dainininkė neatsidžiaugia savo vyro pagalba namuose, kadangi su juo ji gali dalintis šeimos rūpesčiais.

„Neįsivaizduoju, kaip moterys augina vienos vaikus. Aš gal jau pripratau prie to gero. Aišku, nėra taip, kad vyrą laikau namuose visą laiką. Turime ir kitų darbų“, – juokauja ji.

Pasiteiravus, kaip skaičius 30 ją veikia, Irūna patikino, kad per daug dėl bėgančių metų neišgyvena, nors ir susimąsto apie laiko tėkmę.

„Džiaugiuosi, kad pagal kitų žmonių pasakymus, neatrodau savo amžiaus. Tai duoda tokį supratimą sau, kad gerai atrodai. Bet viskas ateina natūraliai, nuo laiko nepabėgsi. Reikia pasidžiaugti tais dešimtmečiais, nes tai davė brandą. Vakar su vyru ir drauge šnekėjau ir sakau: „Jaučiuosi kaip 16-ikos“. O jie atsakė: „Ne, pagalvok, apie savo jausmus, protą, veiksmus“. Visgi kiekvieni metai duoda patirtį. Taip jau yra“, – pastebi moteris.

TV laidų vedėja jau seniai nebelaukia gimtadienio dovanų ar staigmenų – žymiai labiau ji vertina kokybišką laiką su artimaisiais, todėl ateinančiais metais Irūna sau palinkėtų praleisti daugiau laiko su vyru.

Irūna Puzaraitė

„Aš viską turiu ir man nieko nereikia. Kaimynė paklausė: „Ko nori dovanų?“. Sakau: „Noriu išgerti kavos su tavimi“. Iš tiesų, man tiek užtenka. Mes su vyru dirbame tam, kad turėtume, ką norime turėti. Materialūs dalykai neneša didelės laimės. Ir svarbu nepamiršti savęs, skirti dėmesio sau. Ypatingai mamos tai pamiršta, užsisukdamos toje rutinoje. Regis, tik kai vaikai užmiega, ateina laikas sau. Vienas koncertas per mėnesį – man to tikrai gana.

O sau palinkėčiau atsitiesti, kai vaikai paaugs, daugiau pakeliauti, daugiau laiko pabūti su vyru dviese, nes tie trys metai buvo skirti labiau vaikams, nors mums labai gerai sekasi tvarkytis“, – šyptelėjo dviejų vaikų mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)