„Galbūt tai ateina iš vaikystės. Yra tėvelių, kurie labai švenčia vaikų gimtadienius, juos organizuoja, kviečia gimines, draugus. Mano brolis gimė lapkričio 25-tą dieną, o aš 27-tą. Abiejų gimtadienius švęsdavome kartu, tad šventė būdavo nei vieno, nei kito. Tai nebuvo labai reikšminga, laukiama šventė“, - DELFI kalbėjo dainininkė.

N. Pareigytė-Rukaitienė planuoja savo gimtadienį atšvęsti ketvirtadienį draugų apsuptyje. „Susitiksime pavakarieniauti. Tik mano draugai išsibarstę po visą Lietuvą. Juos surinkti į vieną krūvą labai sunku. Tai nėra jubiliejus, gal kažką rimčiau reikės planuoti, kai bus 30 metų. Dabar gimtadieniai ramūs, pamenu, kai tik išsikėliau iš tėvų namų, per gimtadienius kepdavau draugams picą, nupirkdavau daug sulčių, nes studijų pradžioje visai nevartojau alkoholio. Pakviesdavau visus draugus, kurie gyveno studentų bendrabutyje. Būdavo labai linksma“, - studijų metus prisiminė Nijolė.

Pasiteirus, kokią dovaną Nijolei įteikė jos vyras verslininkas Rimvydas Rukaitis, moteris teigė, kad to padaryti jis dar nespėjo. „Visos linksmybės bus vakare. Nenorėčiau kalbėti apie dovanas, jos man nėra labai reikšmingos. Man labai patinka pačiai dovanoti dovanas, dėl to labai laukiu Kalėdų. Žinoma, parodytas dėmesys yra labai smagu“, - DELFI kalbėjo populiarios grupės narė.

„Gimtadienio proga norėčiau palinkėti atrasti savo gyvenimo kelią. Scena – tik stotelė, kurioje jau labai ilgai užsibuvau. Vis dar norisi atrasti tą tikrąjį savo gyvenimo kelią, dar jo ieškau. Šeimos jau nebeprašysiu, nes ją jau turiu. Iki to buvo noras turėti šeimą ir jis išsipildė“, - kalbėjo N. Pareigytė-Rukaitienė, gimtadienį pratęsianti Amsterdame, kur savaitgalį koncertuos su grupės merginomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)