„Reikėjo laiko, kad abu įsitikintumėme, ar esame vienas kitam reikalingi. O kuo toliau, tuo labiau mes vienas be kito negalime“, – DELFI tikina ji.

Prisipažinti apie maždaug pusmetį trunkančią romantišką draugystę Erdvilę pastūmėjo jųdviejų su Andriumi nuotrauka. Ja mergina pasidalino ir socialiniuose tinkluose. Tai pirmasis kadras, kuriame 20-metė ir verslininkas pozuoja drauge.

Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė

Pora įamžinta kasmetiniame renginyje „Moteris Saulė 2018“, kurį organizuoja Šiaulių apskrities televizija ir Moterų veiklos inovacijų centras. Kovo 8 dieną vykusiuose rinkimuose Erdvilė ir Andrius raudonuoju kilimu pirmą kartą žengė kartu viešai.

Kiek anksčiau Erdvilė su savo bičiuliais ir sekėjais socialiniuose tinkluose dalindavosi romantiškomis akimirkomis su žinomu verslininku, tačiau visada slėpdavo jo veidą, o kalbas, kad tai yra A. Šedžius neigdavo.

„Turime ir daugiau nuotraukų, bet tai yra pirmoji, kurią keliu viešai neuždengusi jo veido“, – DELFI sako Erdvilė.

„Esame pažįstami daugiau nei vienerius metus, o kartu esame pusę metų. Džiaugiuosi turėdama tokį vyrą, o Monikai reikia tik padėkoti, kad tokį vyrą perleido man“, – nusijuokia ji.

Pasiteiravus, ar pasidalinus šia naujiena viešai, jai palengvėjo, Erdvilė tikina, kad jai gandais apipintas laikotarpis neatrodė sunkus.

„Man visada lengva buvo, o dėl ko aš turėčiau pergyventi? Man svarbiausia tai, ką aš jaučiu ir galvoju, o ne ką kiti“, – sako pašnekovė.

Paklausus, ar Andrius dėl netikėtos nuotraukos paviešinimo neprieštaravo, Erdvilė nedaugžodžiavo.

„Aš pati sugalvojau ją viešinti, o kitais klausimais teiraukitės Andriaus“, – tarė ji.

Monika Šedžiuvienė, Erdvilė Pilvinytė, Andrius Šedžius

DELFI susisiekus su A. Šedžiumi, žinomas verslininkas buvo kiek kitokios nuomonės ir skubėti su statusu „pora“ nepanoro.

„Nežinau, čia gal jai taip patogu sakyti, todėl ji taip ir pasakė. Aš mūsų nelaikau pora. Ji yra draugė ir viskas. Pasakysiu taip, kada žmonės yra pora, jie vienas kitą supažindina su tėvais, jiems oficialiai vienas kitą pristato, kad tai yra antroji pusė, tačiau pas mus to nebuvo. Mes tiesiog draugai ir viskas. Na, gal šiek tiek daugiau, nei draugai, bet tikrai nesame pora“, – DELFI kartojo Andrius.

Pasiteiravus, ar jam yra žinoma, kad Erdvilė nusprendė nebetylėti ir viešai jam prisipažįsta meilėje, verslininkas tikina situaciją žinantis, tačiau tam nelabai pritaria.

„Ji gal tikisi kažko daugiau. Aš kol kas tokių ketinimų neturiu. Erdvilė, kaip ir bet kokia kita mergina, nori daugiau, bet aš jai jau sakiau, kol aš neišsiskirsiu ir kol neįvyks oficialios skyrybos, aš tikrai jai nieko negaliu prižadėti. Ji tą žino. Aš jai sakiau, kad jokių pažadų nedalinu. Žinoma, neslėpsiu, taip, Erdvilė man labai patinka ir aš jai patinku, ji neabejinga man, tačiau kol kas jokių oficialių pranešimų apie mūsų santykius aš tikrai negaliu ir nenoriu daryti, nes kol kas esu Monikos Šedžiuvienės vyras. Kol neįvyks skyrybos, tol nebus jokių pareiškimų. Tai būtų nepadoru“, – tiki jis.

„Supraskite, ji jauna mergina ir, matyt, bijo kažko. Tarp mūsų yra didelis metų skirtumas. Aš jai pasakiau, kad galbūt mums reikėtų baigti santykius ir likti draugais, o ji supanikavo ir tai (nuotraukos paviešinimas) buvo jos kitas žingsnis. Ji yra įsimylėjusi ir bijo, kad tie santykiai nenutrūktų. Aš jai pasakiau, kad negali būti kalbų apie jokius santykius, kol neįvyko skyrybos. O ji supanikavo ir įsikėlė tą nuotrauką, kurios prašiau nekelti. Na, jei jau ji taip norėjo, ką padarysi. Nepykstu dėl to, tai jos reikalas. Aš tiesiog netvirtinu jokių santykių“, – DELFI kalbėjo pašnekovas.

Kol kas šnekučiuotis galimai naujų santykių tema A. Šedžius neteikia pirmenybės, nes būtent trečiadienį, kovo 20 dieną jo ir M. Šedžiuvienės sūnus švenčia trejų metukų gimtadienį.

„Šiandien mažyliui yra treji metai ir kaip tik leidžiame laiką kartu. Esame Vilniuje“, – linksma gaida pokalbį užbaigė jis.

Erdvilė Pilvinytė

Po pokalbio su Andriumi DELFI ir vėl susisiekė su Erdvile, kuri sužinojusi jo poziciją, nelabai nustebo ir dar kartą pabrėžė jųdviejų jausmus.

„Andrius man tvirtina, kad esame pora ir aš tą puikiai žinau bei jaučiu. Mes vienas kitą labai mylime ir Andrius man tą sakė ne kartą. O kodėl viešai jis tai neigia, reikia klausti jo“, – sakė ji.

DELFI primena, kad kalbos apie galimus A. Šedžiaus ir E. Pilvinytės santykius ėmė sparčiau sklisti tada, kai jauna mergina ėmė dalintis nuotraukomis iš verslininko buto Šiauliuose, kur anksčiau gyveno jo vis dar oficiali žmona ir vaiko mama M. Šedžiuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1101)