Tačiau apie viską iš pradžių.

Niekam ne paslaptis, jog popklasikos koncertus rengiantis M. Vitulskis pastaruoju metu gerbėjus susitikti vilioja ir nuotaikingais pasakojimais tarp dainų.

„Anksčiau jausdavausi kiek labiau „įrėmintas“, akademinės muzikos atlikėjai dažnai pasirenka sunkią programą, tad nelieka laiko kalboms. O dabar pastebiu, kad žmonės visai kitaip į mane reaguoja, tų istorijų labai daug, nors mano karjera trunka dar tik 12 metų, tačiau mano praktikos diapazonas platus, istorijų daug“, – sako Merūnas.

Pokalbio metu jis papasakojo ir komišką dainos „O saule mano“ istoriją. Nors gerbėjai kūrinio laukia kiekvieno koncerto metu, M. Vitulskiui ji kelia ne pačius maloniausius jausmus.

Kalboms pakrypus apie šeimą, atlikėjas teigia, jog žmonai Erikai vis dar sudėtinga susitaikyti su faktu, jog vyras dažnai koncertuoja ir keliauja. Jo trūksta ir vaikams.

„Mums vis dar nėra lengva surinkti tą šeimos dėlionę. Kai prasidėjo mano kaip atlikėjo karjera, buvome labai pasimetę, bet turbūt vienas kito laikantis mums ir pavyko išlikti kartu. Bet dabar grįžta daug visko. Visiems menininkams nelengva. Jei jie ir antrą, trečią kartą veda, aktualija tampa dėmesio stoka ir nėra taip paprasta“, – teigia melomanams puikiai žinomas atlikėjas.

Tačiau tikina, jog šventės, ypač atsiradus vaikams, jam yra šventas reikalas, todėl per jas stengiasi nedirbti.

Neseniai žiniasklaidoje daug dėmesio sulaukė žinia, kad Merūnui pavyko numesti 20 kilogramų. Kaip jam tai pavyko?

„Pati pradžia – vanduo. Pirmą dieną geriu vandenį. Pirmiausia reikia išvalyti organizmą, paruošti jį. Po to prasideda grikiai. Tai puikus valiklis, angliavandeniai, baltymai, visko labai daug juose. Taip pirmos trys dienos. O po to vėl vanduo, prasideda lengvas maistas. Pusryčiams – smūčiai, juoda duona būtinai natūralaus raugo, be cukraus, nes tai puikus papildas odai, plaukams... Pažiūrėkit į mūsų protėvius, jie daug sveikesni buvo, jokių vėžių nebuvo, nei jie praplikdavo, jokių problemų neturėjo.

Skubėdamas šiuo metu aš džiaugiuosi, kad galiu nedavalgyti. Aš geriau ryte daugiau pavalgysiu, po to galiu visą dieną ir nevalgyti“, – pasakoja Merūnas.

Jis neslepia, jog jųdviejų su žmona Erika požiūris į lieknėjimą yra visiškai skirtingas. Ir ne tik į dietas, bet ir į vaikų auklėjimą.

Visą pokalbį apie tėvystės iššūkius, artėjančių švenčių stebuklus, dietos receptus ir kodėl lieknėjimas gali pakenkti karjerai žiūrėkite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)